Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Hřiště
Hřiště
Zimmermann Petr - 1969
Zimmermann Petr - 1969

Muži A: SK MARILA Votice - Bohemians 1905

Datum: Neděle 6.9.2009 09:34 - aktualizováno: Neděle 6.9.2009 21:36Zobrazeno: 2134x
4:1 (3:1)

Voticím repre pauza nevadila

Votice - V reprezentační přestávce přivítaly divizní Votice béčko ligových Bohemians 1905 a přestože měly ze zápasu obavy, nakonec ho zvládly na jedničku.     


Ihned po rozehrání zažili domácí šok, když potrestal okénko v obraně Pavlík. Navíc se ve 13. minutě zranil brankář Januš a do branky musel Mašín. Domácí srovnali hru a po hlavičce Rezka nad, po půlhodině udeřili. Horváth byl podražen ve vápně Brhlíkem, který byl vyloučen a z penalty Walter vyrovnal. Do přestávky domácí ještě dvakrát využili přesilovku. Nejprve Horváth dorazil pod břevno střelu Waltera a v nastavení poločasu, po autu M. Budila, prodloužil míč do sítě hlavou Neuberg. A to ještě brankáři kryly trestné kopy. Po přestávce hráli Klokani hodně od podlahy a inkasovali několik žlutých karet. Domácí se snažili o střelbu, hlavně Knobloch s Walterem, která ale přinesla ovoce až v 89. minutě, když se po přiklepnutí Knoblocha trefil Walter. Hosté zahrozili střelou, kterou Mašín kryl.


„Bylo to vydřené vítězství. Již v první minutě jsme dostali z protiútoku gól a výsledek jsme otáčeli až v závěru poločasu. Hráli jsme proti běhavému, bojovnému soupeři, který nám moc nedovolil a máme plno pokopaných hráčů, na což se ale nechci vymlouvat. Hráli jsme ale dobře v obraně, a proto jsem rád, že zápas dopadl jednoznačně v náš prospěch. Potěšili jsme sebe a doufám, že i diváky, protože jsme ve složitém zápase předvedli kvalitní hru a padly krásné góly. Vyloučení soupeře nám moc nepomohlo a na hru nemělo vliv. Je to ale důvod k zamyšlení, proč jsme se více ve druhém poločase proti oslabenému soupeři neprosadili, když máme dobré a zkušené mužstvo,“ našel pihy na kráse trenér Votic Ivan Pihávek.

FOTO z utkání

 

Branky:
Walter 2, Horváth, Neuberg
Rozhodčí:
Burda - Kožár,Blažej   DS Kotalík
ŽK:
1/7
ČK:
0/1
Diváků:
280
Domácí:

Januš (13. Mašín) - M. Budil, Neuberg, Lizák, Bareš (69. Faitl) - Viskup, Rezek, Walter, Malina (75. Lukeš) - Horváth, Knobloch.

Hosté:
-
Přílohy
  • MARILA - BOHEMKA
    MARILA - BOHEMKA

    nástup - kapitán Bohemky Slezák, rozhodčí Blažej,Burda,Kožár a náš kapitán Lizák

  • MARILA - BOHEMKA
    MARILA - BOHEMKA

    Blbá třináctá minuta pro gólmana Januše

  • MARILA - BOHEMKA
    MARILA - BOHEMKA

    Skóre se na ukazateli bude měnit - Horváth 2:1

  • MARILA - BOHEMKA
    MARILA - BOHEMKA

    Věříme! Gazi, Málek, Faitl a Lukeš

  • MARILA - BOHEMKA
    MARILA - BOHEMKA

    Vyšlo to - děkovačka

Související skupiny
 
šup nahoru