Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Poříčí - Čerčany
Poříčí - Čerčany
Domažlice doma
Domažlice doma

Muži A: SK Lety - SK Votice [5.10.2014]

Datum: Pondělí 6.10.2014 16:50 - aktualizováno: Neděle 19.10.2014 09:04Zobrazeno: 1110x
3:3 (0:2)

Měli jsme jednoznačně vyhrát, zlobí se Bárta

Lety - Ve fotbalové I. A třídě jely Votice vyhrát na hřiště nováčka do Let, ale to se jim ve střelecky hojném zápase nepodařilo, když jen remizovaly. Autor: Petr Roubíček

Na hřišti nováčka nezačaly Votice dobře. První varování Kalivody po rohu šlo ještě vedle, ale po druhém a zakončení Turka se již v 9. minutě domácí radovali. Další rychlý brejk byl zakončen střelou Kolmana vedle. Až po půlhodině se hosté rozehřáli a začali ohrožovat branku Let. Viskup měl dvakrát špatně seštelovaná mířidla, ale ve 36. minutě již Jonszta po dobré orientaci v šestnáctce vyrovnal. Jenže radost hostů nevydržela dlouho, když je zchladil Kalivoda po rychlém brejku. A když Votičtí Viskup a M. Budil netrefili zařízení, šlo se do kabin za stavu 2:1.

Po přestávce přeřadili hosté na vyšší rychlostní stupeň a hned se dostavilo vyrovnání, které zařídil konečně Viskup po narážečce se Štorkem. Následovaly rána Homolky, kterou vyrazil gólman Štěpán a hlavička M. Budila po centru Viskupa vedle, ale také únik Nejepsy na druhé straně, který protáhl Soukupa. V 81. minutě se po centru Viskupa prosadil Němeček a Votice šly do vedení. Jenže na chvíli, protože Kalivoda vzápětí dorazil do branky míč odražený od břevna a uzavřel tak na konečných 3:3, což nezměnila ani poslední střela hostujícího Podhorského mimo.

„Jednoznačně jsme měli vyhrát a ztratili jsme dva body. Soupeř skóroval pouze ze šancí, které jsme mu sami nabídli a stoprocentně je využil. Naopak jsme plno příležitostí promarnili a selhali v koncovce," zlobil se po zápase votický stratég Martin Bárta.

FOTO Lenka Břicháčková

Branky:
39. a 82. Kalivoda, 9. Turek - 36. Jonszta, 52. Viskup, 81. Němeček.

Rozhodčí:
Pavlíková
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Šlejmar (58. Molčík), M. Budil, Čupr, Bareš - Viskup, Podhorský, Kolář, Homolka - Jonszta (69. Němeček), Štork.


Přílohy
  • Lety - Votice
    Lety - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru