Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Hořovice
dorost - Hořovice
Poříčí - Hvozdnice 4:3
Poříčí - Hvozdnice 4:3

Muži A: SK Jankov - SK MARILA Votice [9.9.2007]

Datum: Úterý 11.9.2007 13:49Zobrazeno: 1505x
0:1 (0:0)

 

Domácí začali střetnutí rychlým výpadem, na jehož konci se po Stejskalově centru pokoušel o střelecké štěstí Boček, ovšem jeho střela skončila nad hostující brankou. V 11. minutě vybídl Boček po autovém vhazování do úniku Janouška, který se prodral až na hranici vápna, ale s jeho dělovkou si brankář Soukup poradil. Ve 14. minutě chyboval v rozehrávce jankovský Bláha, čehož hosté využili k rychlému výpadu se střeleckým pokusem Bartolšice, ovšem pozorný Hrubý byl na svém místě. Za pět minut zatrnulo domácímu publiku podruhé, to když musel dobře postavený Maršán odkopávat míč po rohovém kopu Zdeňka Svobody a hlavičce Siegla z brankové čáry. Ve 24. minutě protáhl Martin Pulec brankáře Votic Soukupa z trestného kopu. Obdobně skončil i pokus Zdeňka Svobody na straně druhé, kdy ve 32. minutě chytil jeho střelu chytil Hrubý. Ve 40. minutě se zrodila největší šance domácích. Rychlonohý Stejskal unikl po pravé straně, přesným centrem vybídl ke skórování naběhnuvšího Maxu, ale ten ve vyložené šanci branku netrefil. Za dvě minuty unikl po stejné straně tentokrát Holba, poslal míč do hostujícího vápna, kde se tečí pokoušel o skórování opět Maxa, ale pozorný Soukup kryl.
Po změně stran se hrálo převážně ve středu hřiště, kdy u obou mužstev chyběl nápad a finální přihrávka. První vážnější vzruch tak přinesl až v 69. minutě Stejskalem tečovaný Janouškův pokus, který skončil těsně vedle branky. O vítězi střetnutí rozhodla 72. minuta, kdy hostující Zdeněk Svoboda rozehrál rohový kop a nepokrytý kanonýr Horst Siegl nedal Hrubému sebemenší šanci - 1:0. Ve zbytku zápasu se domácí marně hnali alespoň za vyrovnávací brankou. Nejblíže k ní měl v 79. minutě hlavičkující Bláha, ale když ani tentokráte Soukup míč za své záda nepustil, odvezli si hosté všechny tři body.
Ivan Čabala, trenér Votic: „První půle vypadala na klasickou remízu. Hrálo se od vápna k vápnu a moc šancí nebylo. Naše hra se my vůbec nelíbila, chyběl pohyb, agresivita z jiných zápasů a hodně jsme ztráceli balóny. Soupeři to nahrávalo, chodili do rychlých protiútoků, ale co šlo na bránu spolehlivě chytil Michal Soukup. Druhá půle již byla o ničem jiném. Kluci běhali, měli balón pod kontrolou a domácí do ničeho nepustili. Chtěli jsme dát gól, měli jsme šance a nakonec rozhodla zkušenost Horsta Siegla, když se po rohu postavil na zadní tyč a míč doklepl do sítě. Potom domácí trochu vyvinuli platonický závěrečný tlak, který si kluci v obraně již pohlídali. Myslel jsem si, že soupeř bude kousat více. Jsem spokojen s druhou půlí a samozřejmě s body, které se budou určitě hodit."

simBND 

http://www.skjankov.cz/acko/vysl/2007_2008/06votice.html
Branky:
Horst Siegl
Rozhodčí:
Cupl, Bureš, Průcha M. - DS Havlíček
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
310
Domácí:
-
Hosté:
Soukup - Janů, Gazmend, Rezek (K), Málek - Gruber (83.Slabý), Kounovský, Z.Svoboda, Bareš (75.Budil M.)- Siegl (89.Daniel), Bartolšic.
Související skupiny
 
šup nahoru