Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Vlašim-dorost
Vlašim-dorost
dorost - Petrovice
dorost - Petrovice

Muži A: SK Jankov - SK MARILA Votice [11.3.2007]

Datum: Úterý 13.3.2007 21:14 - aktualizováno: Pátek 16.3.2007 11:16Zobrazeno: 2032x
1:1 (0:0)

 

Začátek utkání se hrál v domácí režii, ovšem bez větších šancí. Byli to naopak hosté, kteří vyráželi do nebezpečných protiútoků a ve 20. minutě se také mohli ujmout vedení. To se totiž po dlouhém autu Budila ocitl sám před brankářem Šimáček, ovšem proti jeho voleji předvedl brankář Hrubý bravurní zákrok. Ve 24. minutě, po trestném kopu domácího Kollára, nedosáhl na míč Janoušek. O tři minuty vytáhl další ze svých skvělých zákroků domácí brankář Hrubý, když dokázal vytěsnit hlavičku Šimáčka, opět po Budilově dlouhém autu, na tyč a následně skrýt míč ve své náruči. Ve 35. minutě se uvolnil agilní Holba, ideálně přihrál na hranici vápna Kollárovi, s jehož tvrdou střelou z první si hostující Solnař dokázal poradit. O tři minuty později se po ideálním vysunutí řítil na hostující branku opět Kollár. Dokázal obstřelit gólmana, ovšem dorážka Holby do prázdné branky byla z ofsajdové pozice. Ve 43. minutě s k exekuci trestného kopu postavil Celý, ovšem jeho tvrdou střelu zastavilo břevno. Ve druhém poločase se hrál oboustranně vyrovnaný fotbal bez větších šancí. O první vážnější vzruch se postaral domácí Janoušek, když jeho hlavičkový pokus jen těsně minul tyč branky. V 69. minutě udeřili hosté. Po Budilově české uličce vyhrál Malina souboj s brankářem Hrubým a nadvakrát dostal míč do sítě ľ 0:1. O vyrovnání se postaral v 81. minutě Celý, který po Maršánově přihrávce nedal tvrdou střelou z dvaceti metrů Solnařovi sebemenší šanci ľ 1:1. O výhře nakonec mohla rozhodnout obě mužstva. Nejprve hostující Bartolšic pokazil přečíslení tři na jednoho a v nastavení vyrazil Solnař tečovaný trestný kop Kollára z hranice vápna.

Ivan Čabala, trenér Votic: „Škoda ztracených bodů. Výhru bychom si zasloužili, protože jsme si v prvním poločase vypracovali více šancí a po přestávce nedotáhli protiútoky do gólového konce. Bohužel po hrubé chybě obrany soupeř vyrovnal. Každý bod se počítá, hlavně z venku, ale výhra byla strašně blízko."

BND PS

Hezké foto na www.skjankov.cz

Branky:
70´Malina Jakub 0:1, 82´1:1
Rozhodčí:
Kříž - Mareška, Janoch DS Bouška
ŽK:
4/4
ČK:
-
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:
Solnař - Novák, Janů, Nepivoda, Lantora - Malina, Budil, Hájek - Šimáček (83.Daniel), Maron, Bartolšic (93.Baťha). Trenér Ivan Čabala
Související skupiny
 
šup nahoru