Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

B - Trhový Štěpánov
B - Trhový Štěpánov
Jílové-Votice
Jílové-Votice

Muži A: SK Černolice - SK Votice [31.5.2014]

Datum: Neděle 1.6.2014 13:19 - aktualizováno: Neděle 1.6.2014 13:25Zobrazeno: 1342x
1:1 (1:0)

Rozklížené Votice uhrály v Černolicích remízu

Černolice - Po porážce na penalty ve finále Středočeského poháru museli fotbalisté Votic přecvaknout v sobotu na mistrovskou I. A třídu, když zajížděli do Černolic. Silně pozměněný kádr nakonec ukopal remízu.

Trenér Votic měl před zápasem plnou hlavu starostí, když mu chybělo pět hráčů základní sestavy. „Čupr je pryč pracovně, Budil odjel na dovolenou, Říha a Viskup jsou zranění a Podhorský musel dávat pryč značky na oslavách Ferdinanda v Benešově. A tak jsem musel vzít dorostence," povzdechl si Martin Bárta.

A tak než hosté sešikovali svoje řady na hřišti už tahal míč Soukup ze své sítě po trestném kopu, zpětné přihrávce a zakončení Pavlise hlavou. Následně se Votičtí oklepali a byli do přestávky blízko vyrovnání, ale Štork pálil dvakrát mimo brankové tyče, Bareš také přesně nezamířil a stejně dopadl Jonszta hlavou.

Ihned po přestávce kryl sólo debutanta Molčíka domácí gólman. V 50. minutě už to přišlo, když kolmici Koláře a centr Jonszty proměnil v gól kanonýr Štork. Vzápětí neproměnil sólo Němeček po kolmici Koláře. V poslední čtvrthodině mohli domácí překlopit výhru na svou stranu, ale Rychlík, Franěk a Pavlis z dobrých pozic zamířili mimo branku Soukupa. A když i střelu Štorka po centru Koláře kryl gólman Rozum, tak se body dělily.

„Ve složení v jakém jsme na zápas jeli, tak jsem za bod rád. Na vyložené šance jsme ale vyhráli," řekl po zápase trenér Votic.

Branky:
3. Pavlis - 50. Štork
Rozhodčí:
Hamouz
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Homolka, Šlejmar, Dušátko, Bareš - Jonszta, Molčík, Kolář, Slunečko (70. Kramný) - Štork, Němeček.


Přílohy
  • Černolice - Votice
    Černolice - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru