Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost mladší - Kosmonosy
dorost mladší - Kosmonosy
Horko před naši brankou
Horko před naši brankou

Muži A: SK Benešov - SK MARILA Votice [9.10.2011]

Datum: Neděle 9.10.2011 20:05 - aktualizováno: Čtvrtek 13.10.2011 21:31Zobrazeno: 1799x
3:0 (1:0)

 FOTO z utkání

Benešov sestřelil votickou MARILU

Benešov – Na pořadu devátého kola fotbalové divize bylo okresní derby mezi prvním SK Benešovem a čtvrtou MARILOU Votice. Ve vyrovnaném utkání měli domácí fotbalisté větší hlad po vítězství a po zásluze vysoko zvítězili a soupeři vrátili stejnou jarní porážku. Střelecky se prosadil O. Štěpán, autor dvou branek, třetí připojil Kučaba.

Autor: Petr Roubíček

V Benešově se očekával dobrý fotbal se slušnou diváckou kulisou. Votice byly navíc posíleny několika hráči z kádru Příbrami a netajily se, že si z hřiště u Konopiště nějaký bod odvezou.
Po počátečním oťukávání se do první šance dostali hosté v 17. minutě. Jenže domácí obrana stačila Veselého vytlačit z dobré pozice. Pak však domácí Kučaba vystihl chybnou rozehrávku Marily, posunul si míč do čtverce a střelou po zemi k tyči rozjásal benešovské příznivce. Na druhé straně vyzkoušel Macháček pozornost domácího gólmana Capoucha. Ve 30. minutě si na centr Divíška naskočil Polodna, jenže jeho gólová hlavička si cestu do sítě nenašla.
Po přestávce se na straně Votic několikrát zažlutilo, především hráči nezkousli nařízenou penaltu za faul na Turka. K míči se postavil O. Štěpán a s jistotou standardku proměnil. Benešov mohl krátce nato výsledek pojistit. Havlíček zatáhl míč ke čtverci, přihrál Turkovi a ten našel zcela volného O. Štěpána. Jenže jeho přízemní střelu Novák bravurně kryl. Votice se snažily o korigování skóre, jenže benešovská obrana pracovala spolehlivě. Navíc domácí hrozili nebezpečnými brejky. Jeden z nich se v 82. vydařil. Benešovští na půli rychle rozehráli, Turek po pravé straně unikl a přesným centrem našel na vzdálené tyči O. Štěpána, pro kterého už nebyl problém do prázdné brány upravit na konečných 3:0.

Trenér Benešova Martin Bárta zářil spokojeností: „Kluci zápas odmakali naprosto zodpovědně. Na Votice jsme se dobře připravili a hráči vše splnili do puntíku. Hráli jsme se zabezpečené obrany a přecházeli do brejků, což se nám podařilo třemi brankami realizovat.
„Musím poblahopřát soupeři k vítězství, které si plně zasloužil, protože do zápasu šli srdíčkem. Možná, že jsme měli opticky více ze hry, ale hráli jsme naivně, neúčelně, protože jsme svým způsobem domácí branku neohrozili. Pouze ze standardek nebo náhodným nákopem do vápna.

Jsem zklamaný, byli jsme posíleni pěti hráči z kádru Příbrami a jen Pilík mě uspokojil. Od ostatních jsem očekával víc. Je to pro nás k zamyšlení,“ uvedl po zápase zklamaný trenér Votic Ivan Pihávek.

Branky:
52. (pen.) a 82. O. Štěpán, 21. Kučaba.
Rozhodčí:
Vnuk - Svoboda, Ratajová    DFA Chára
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
510
Domácí:
Capouch - Zoubek, Hrubý, Žák, Braný (89. Braný) – Kučaba (86. Popelka), Bredler, Havlíček, O. Štěpán - Turek, Němec (78. Vrňák).
Hosté:
Novák – Viskup, Faitl, Kvída, Andrejevič, Divíšek – Pilík, Polodna, Macháček, Bareš – Jurdík (59. Walter).

Přílohy
  • Benešov-Votice
    Benešov-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru