Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší - Sedlec
žáci starší - Sedlec
Dorost porazil i Motorlet
Dorost porazil i Motorlet

Muži A: SK Benešov - SK MARILA Votice[29.3.2009]

Datum: Středa 1.4.2009 18:06 - aktualizováno: Středa 1.4.2009 19:06Zobrazeno: 1897x
2:1 (1:0)

Derby začali lépe hosté a Siegl z otočky protáhl Capoucha. Poté převzali iniciativu domácí, ale Chomát „koníčkem“ přestřelil bránu a Žákovu střelu vyrazil Ducheček. Ve 24. minutě Zelenka hlavou prodloužil míč na Žáka, který se z 18 metrů trefil krásně pod břevno – 1:0. V závěru poločasu ještě Štěpán nastřelil tyč. Votičtí ohrožovali Capoucha střelami z dálky, ale ten si z projektily Waltera a Málka poradil.


Ihned po přestávce napřáhl votický Walter z hranice šestnáctky a i dlouhý Capouch byl krátký – 1:1. Votičtí začali Benešov přehrávat, ale Walter nadvakrát Capoucha nepřekonal a Málek po rohu kolenem mířil vedle. Domácí hrozili po rohových kopech Bárty, ale Zelenka hlavičkoval vedle a Žák do břevna. Závěr byl hektický. V 89. minutě fauloval hostující Faitl na rohu šestnáctky zbytečně Zelenku a tradiční exekutor Chomát se z penalty nemýlil – 2:1. Při závěrečném rohu Votic šlápl Málek na Capoucha a na pokyn asistenta rozhodčího si vysloužil červenou kartu.


„V prvním poločase jsme byli lepší, dostali se do vedení a ještě jsme tři vyložené šance neproměnili a málem se nám to stalo osudným. Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější, spíše se do šancí dostávali hosté, když dali sice hezkou, ale z našeho pohledu lacinou branku. Zápas nakonec rozhodla v závěru penalta, když faul na Zelenku byl jasný a zbytečný. Závěr byl zbytečně vyhecovaný. Moc krásy utkání nepobralo a tři body těší více než hra,“ byl po zápase spokojený sportovní ředitel SK Benešov Ladislav Fiala.


„Zápas měl svůj náboj. V prvním poločase jsme hodně drželi míč na svých kopačkách, ale soupeř byl důraznější, měl jednu gólovou šanci, kterou proměnil a nájezd z boku, když trefil tyč. My jsme zase měli hodně zakončení ze střední vzdálenosti. Utkání jsme ke konci točili na svoji stranu, když domácím docházely baterky, atmosféra houstla. K penaltě se nebudu vyjadřovat, to je věc rozhodčího. Je mi to líto, protože hráči na hřišti nechali všechny síly a nakonec prohráli z penalty v poslední minutě,“ byl smutný trenér Votic Ivan Pihávek.

 http://www.bene2.unas.cz/- fotografie Standy Peška z utkání

Branky:
Žík, Chomát (PK) - Walter
Rozhodčí:
Pastyřík
ŽK:
2/2
ČK:
0/1
Diváků:
360
Domácí:
SK Benešov: Capouch – Braný, Křivohlavý, Hanousek (55. Šindelář) – Žák, Doležal (46. Čáp), Bárta, Chomát, Štěpán – Zelenka, Turek (80. Stoszek).
Hosté:
Marila Votice: Ducheček – Faitl, Gazmend, Neuberg, Bareš – Knobloch (53. Malina), Málek, Rezek, Walter – Horváth, Siegl ml. (84. Houška).
Přílohy
  • Benešov - Votice
    Benešov - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru