Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

MARILA - BOHEMKA
MARILA - BOHEMKA
Králův Dvůr
Králův Dvůr

Muži A: SK Benešov - SK MARILA Votice [18.2.2007] přátel.

Datum: Neděle 18.2.2007 19:00 - aktualizováno: Úterý 20.2.2007 10:50Zobrazeno: 1925x
3:2 (2:0)

 Přípravné utkání na umělé trávě v Benešově.

V okresním derby obě divizní mužstva zkoušela nové tváře - Benešov slovenského hráče Janíka ze Sparty Krč ve středu zálohy a Votice Karla Partyku z Bohemians Praha na pozici pravého obránce a  Jakuba Malinu z Marily Příbram jako pravého záložníka.

Utkání začalo vlažně a jen Stibůrek v 6. minutě protáhl votického brankáře Solnaře. Ve 23. minutě byl Stibůrek faulován ve vápně Svobodou a Capouch nedal z penalty dělovkou od břevna šanci svému protějšku Solnařovi - 1:0. O chvíli později poslal Žák míč po centru Vernera z výhodné pozice hodně mimo branku. Stejně se vedlo Danielovi, v největší votické šanci, po dlouhém autu Budila. S útočným výpadem Turka a na druhé straně hlavičkou Budila si v pohodě poradili oba brankáři. Další gólový moment přišel ve 41. minutě, když dlouhý pas odvrátil Novák jen k Turkovi, který podél Solnaře upravil na zasloužený poločasový stav 2:0.

Ihned po přestávce vyhrál Mastný souboj se Svobodou a řítil se na Solnaře, před kterým zaváhal, ještě však přihrál Stibůrkovi, a ten upravil na 3:0. Velmi nepříznivý stav Votice nakopl k větší aktivitě a domácí začali hrát pasivně. V 54. minutě ještě Králíček Budilův trestný kop zlikvidoval, ale za sedm minut již nestačil na krásný projektil Janů, který zapadl do „šibenice" - 3:1. Hostující aktivita byla korunována ještě jednou v 71. minutě, když Janů ideálně vysunul Malinu a ten si po sóle vychutnal i Králíčka - 3:2. Domácí zahrozili jen dvěma rychlými akcemi a zakončeními Vernera mimo tyče. Závěr zápasu si pronajmul Hájek s třemi trestnými kopy. První poslal vysoko nad, druhým a třetím rozezvučel břevno Králíčkovy svatyně. Benešov tak těsné vítězství uhájil.

„Celkem slušný zápas, pěkné počasí, slunce svítilo, padlo pět gólů, několik břeven, bylo se na co koukat. V současné fázy příprav obou mužstev se hrál fotbal dobré úrovně," dodal stroze po zápase trenér Benešova Miroslav Beran.

BND P.Šimáček

Branky:
Capouch (pen.), Turek, Stibůrek - Janů, Malina
Rozhodčí:
Šípek
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
-
Domácí:
Capouch(46.Králíček) - Král (46.Hála), P.Štěpán, Čáp (68.Šika), Fuksa - Verner, Janík, Bubeník, Žák - Turek (46.Mastný), Stibůrek.
Hosté:
Solnař - Partyka (46.Dušátko), Svoboda, Janů, Novák (72.Ledvinka) - Malina, Budil, Hájek, Lantora - Daniel (59.Baťha), Štork.
Přílohy
  • Nové tváře v dresech Marily
    Nové tváře v dresech Marily

    Karel Partyka a Jakub Malina

  • Milan Lantora v akci
    Milan Lantora v akci

    Soupeř hrál hodně nečistě

  • Tomáš Hájek na zemi
    Tomáš Hájek na zemi

    Tentokrát to na hranici vápna odnesl Tomáš Hájek

  • Miloš Nepivoda
    Miloš Nepivoda

    Rozhodující okamžik zápasu - Nepivoda před brankou zpracovává míč a obránce ho stahuje rukou k zemi - píšťalka NIC

  • Ivan Čabala a Vlasta Svoboda
    Ivan Čabala a Vlasta Svoboda

    Děkují rozhodčímu za výkon ...

Související skupiny
 
šup nahoru