Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Miličín
dorost - Miličín
Votice - Jankov
Votice - Jankov

Muži A: SENCO Doubravka - SK MARILA Votice [14.8.2010]

Datum: Neděle 15.8.2010 00:13 - aktualizováno: Neděle 15.8.2010 00:22Zobrazeno: 1848x
0:0 (0:0)

Votice ztroskotaly na brankáři Kuncovi

Pavel Šimáček/Deník

Doubravka – Druhý zápas v divizním ročníku sehráli fotbalisté Marily Votice na hřišti Doubravky a přivezly si bod za bezbrankovou remízu. Nemuselo zůstat jen u něj, ale to by museli střelci Votic vyzrát na brankáře Doubravky Kunce.

Zápas začala Marila střelou Pohorského po pasu Janů, ale gólman Kunc byl na místě. Poté domácí převzali iniciativu, po rohu hlavičkoval Švec vedle, Beránkova hlavička po centru skončila nad a Sýkorova rána po narážečce se také nevešla mezi Novákovy tyče. Hosté kontrovali jen střelou Waltera vedle. Poté se fotbal vytratil do neznáma. Až v závěru poločasu vyrazil střelu Lizáka po pasu Kopřivy gólman Doubravky na roh a po centru Lizáka hlavičkoval Janů vedle.

Po přestávce převzali otěže utkání do rukou Votičtí, vypracovali si řadu šancí, ale Lizákovu ránu Kunc kryl, stejně si vedl při projektilu Bareše, hlavička Faitla po rohu Knoblocha se mezi tyče nevešla. Domácí kontrovali ránami Sýkory a Šimra, se kterými si Novák poradil. V závěru zápasu vystupňovali hosté tlak. Po přihrávce Lizáka kryl střelu Waltera gólman, který si poradil i s bombou Knoblocha a dorážkou M. Budila po rohu Knoblocha a hlavičce Faitla. Hrdina Doubravky brankář Kunc se vyznamenal i v 87. minutě, když se na něj řítil Knobloch, kterému při kličce sebral míč z nohy.

„V prvním poločase měl soupeř víc ze hry, protože jsme se nemohli vyrovnat s jeho hrou na pět záložníků. Přesto si vypracoval jen jednu šanci po závaru. O přestávce jsme si situaci v kabině vysvětlili. Ve druhém poločase jsme domácí do ničeho nepustili, soupeře jednoznačně přehrávali a byli na to fyzicky lépe. V závěru zápasu jsme si vytvořili dvě vyložené šance, Budila vychytal brankář a při sóle zvolil Knobloch špatné řešení. Je to škoda, za druhý poločas jsme měli asi vyhrát.“ mrzelo trenéra Votic Ivana Pihávka, přesto nesmutnil: „Ztráta dvou bodů mě mrzí, ale musíme být při zemi a bod pokorně vzít. Opět jsme hráli v jiném složení, v obraně dostal šanci mladý Kopřiva a nezklamal. Stále pracujeme na tom, aby mělo mužstvo šťávu, grif, což se nám ve druhém poločase docela podařilo.“

 

Branky:
-
Rozhodčí:
Vrzal - Šafránek, Kožár  DS Vošmik
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
80
Domácí:
-
Hosté:

Novák – Viskup, Faitl, Kopřiva, Bareš – Horváth, Janů (65. Lukeš), Knobloch, Walter – Lizák, Pohorský (77. M. Budil).

Související skupiny
 
šup nahoru