Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Náš golman chytá i druhou pětku
Náš golman chytá i druhou pětku
Bohemians Praha
Bohemians Praha

Muži A: SK Motorlet - SK MARILA Votice [11.4.2009]

Datum: Pondělí 13.4.2009 15:02 - aktualizováno: Čtvrtek 16.4.2009 20:23Zobrazeno: 1598x
0:0 (0:0)

Hosté spíše ztratili dva body, než jeden získali. V prvním poločase měli více ze hry, tlačili se před branku Motorletu, ale Walter pálil nad a do brankáře, Neuberk po rohu hlavičkoval vedle, stejně dopadl Lukeš po centru Horvátha. V největší šanci trefil Očovan po závaru tyč. Domácí zahrozili jen hlavičkou Borovského nad.


Po změně stran byl Motorlet odvážnější, ale brankář Mašín byl při střelách Vincence z trestného kopu, hlavičce J. Rezka a další střely s dorážkou, vždy na místě. A když se neujaly ani hostující střely Očovana (boční síť), Knoblocha (vedle) a Lukešovi v šanci utekl míč, zůstal stav i po závěrečném hvizdu rozhodčího Raucha bezbrankový.


"Zápas byl bojovný, protože tento styl domácí praktikují. Začátek jsme nezachytili, potom jsme hru vyrovnali a pomalu přebírali aktivitu. Byli jsme fotbalovější a koledovali jsme si o to, že jsme zápas mohli zvládnout vítězným způsobem. S hrou jsem spokojen, což ocenili i diváci. Jeli jsme pro bod, ten máme. Mohli jsme utrhnout i tři body, ale buďme při zemi," bral kouč Votic Ivan Pihávek vrabce v hrsti než holuba na střeše.

http://www.fotbal-motorlet.cz

 

Branky:
0
Rozhodčí:
Rauch
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
?
Domácí:
-
Hosté:

Mašín - Faitl, Gazmend, Neuberg, Bareš - Knobloch, Lukeš, Rezek, Walter - Očovan, Horváth.

Přílohy
  • Motorlet-Marila
    Motorlet-Marila

    Peter Očovan

Související skupiny
 
šup nahoru