Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Králův Dvůr
Votice - Králův Dvůr
Pavel Bébr - nejlepší střelec turnaje II.
Pavel Bébr - nejlepší střelec turnaje II.

Muži A: MFK Dobříš - SK MARILA Votice[7.4.2007]

Datum: Neděle 8.4.2007 21:48 - aktualizováno: Úterý 10.4.2007 20:52Zobrazeno: 1944x
1:1 (0:0)

Až proměněná penalta v 89.minutě rozhodla o tom, že utkání skončí remízou.

Po úvodním oťukávání jako první zahrozily Votice. Trestný kop Marona se odrazil k Málkovi, ale ten v šanci špatně trefil míč. Další příležitost měl opět Málek po dlouhém autu Budila, jeho rána mířila nad. Na druhé straně Karasova hlavička minula bránu. Další hlavičku domácího hráče zlikvidoval brankář Solnař. Dobříš v této fázi zápasu byla nebezpečnější. Po závaru před votickou bránou skončila střela domácího hráče vedle a stejně tak dopadla šance po chybné rozehrávce hostů. V závěru poločasu se neujala střela ani hlavička votického Marona, na druhé straně Karas v tísni netrefil.

Vstup do druhé části lépe vyšel hostům. Po trestném kopu Baťhy se k míči dostal Málek, jeho střelu vytěsnil gólman Holub na roh. V 57.minutě udeřilo. Daniel vybojoval míč ve vápně a vzápětí byl tvrdě a nečistě sražen. Penaltu proměnil Maron - 0:1. Po vstřelené brance se hosté více zaměřili na bránění. Branku Dobříše tak ohrozila akorát střela Baťhy do gólmana. Domácí v posledních dvaceti minutách zvýšili tlak, jenže Solnař byl neprůstřelný. Když už se zdálo, že si Votice odvezou všechny body, zahrál ve vápně podle rozhodčího rukou Malina a Puchmajer z penalty vyrovnal na konečných 1:1.

Ivan Čabala, trenér:"Škoda, že jsme utkání nedotáhli do zdárného konce. Je to o štěstí. Velice bojovný, vyrovnaný zápas, i ten výsledek tomu odpovídá. Nato, v jaké slepené sestavě jsme hráli, kdy museli nastoupit dorostenci a navíc v průběhu hry odstoupil pro zranění Budil, je bod z venku dobrý."

Branky:
89. Puchmajer (pen.) - 57.Maron (pen.)
Rozhodčí:
Kubec Václav - Špoták Rudolf, Košan Martin --- DS - Skála Miroslav
ŽK:
3/5
ČK:
0
Diváků:
150
Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Novák, Janů, Rezek, Lantora - Malina, Málek, Budil (30.Baťha), Maron - Nepivoda (83.Dohnal), Daniel (86.Kolář).
Přílohy
  • V Dobříši
    V Dobříši

    ...jsme dostali pěkně nakopáno (naši Daniel a Nepivoda)

  • V Dobříši
    V Dobříši

    Maron, Málek, Nepivoda a Malina obléhají domácí branku

  • V Dobříši
    V Dobříši

    tentokrát to odnesl Solnař

  • V Dobříši
    V Dobříši

    Janů a Rezek se snaží přemluvit hlavního sudího, marně...

  • V Dobříši
    V Dobříši

    Baťha, Rezek a Kolář doprovázejí trojici rozhodčích do kabin

Související skupiny
 
šup nahoru