Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Milín
dorost - Milín
Bystřice - Kondrac
Bystřice - Kondrac

Muži A: Kunice - SK Votice [13.9.2015]

Datum: Neděle 13.9.2015 09:49 - aktualizováno: Neděle 13.9.2015 09:53Zobrazeno: 1790x
4:1 (1:0)

Kunice – Do nedalekých Kunic zajížděly třetí Votice ve fotbalové I. A třídě. Domácí třikrát po sobě vyhráli, takže se očekával kvalitní zápas. Ten však byl překvapivě produkován jen ze strany Kunic, které hlavně díky standardním situacím zvítězily nad špatně hrajícími Voticemi. „Zaslouženě jsme prohráli, když jsme dostali tři góly po standardních situacích," zlobil se na výkon svých oveček trenér Votic Martin Bárta.

KUNICE – VOTICE 4:1 (1:0)

Jen v úvodu drželi překvapivě hosté s domácími krok a v největší šanci vyslal Štork křížnou střelu mimo branku po uvolnění Čuprem. Jinak byli nebezpeční Kuničtí. M. Skála dvakrát po brejcích pálil těsně vedle, stejně dopadl T. Skála. Přesto domácí dostali míč do votické sítě a trochu kuriózně, když se Prokš trefil za záda Soukupa přímo z rohu. V závěru poločasu ještě nejnebezpečnější muž Votic Štork vyzkoušel hlavičkou kvality Chadimy.

Ve druhém poločase byla hra Votic ještě horší než v prvním, čehož domácí využili. V 52. minutě si naskočil na míč po rohovém kopu T. Skála a hlavou zvýšil na 2:0. Na to reagoval trenér hostů Bárta dvojím střídáním v krátké době, což ale hostům nepomohlo a ještě dvakrát se jim třepetal míč v síti. Nejprve se po sóle trefil Lehovec. „Kamarýt byl vykázán rozhodčím, ať si jde převléknout elasťáky, jiné barvy než byly trenýrky, a než ho asistent rozhodčího pustil zpět do hry, tak přišel dlouhý balón na jeho místo stopera, kde nikdo nebyl a sólo domácí hráč proměnil," popsal třetí gólovým moment votický kouč.

Na 4:0 zvyšoval stejným způsobem jako při své první trefě T. Skála, tedy opět hlavou po rohu. Debakl se pokusil v závěru zmírnit Štork, nejprve Chadima jeho ránu vyrazil, ale v 89. minutě již nestačil na zakončení kanonýra Votic po přihrávce Slunečka.

„Zápas jsme si sami prohospodařili. Jsem naštvaný, máme vysoké hráče vzadu i brankáře a dostaneme tři góly po rozích. Středový hráči nekomunikovali a Michal Budil to všechno nestačil odtrkat. Jediný, kdo zasluhuje pochvalu ,je Mára Štork. Jsem naštvaný, hráli jsme jako ponocní a prohráli s průměrným mužstvem I. A třídy," byl po zápase zdrcený Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
52. a 76. T. Skála, 28. Prokš, 60. Lehovec – 82. Štork.
Rozhodčí:
Stránský
ŽK:
1:1
ČK:
0:0
Diváků:
80
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – M. Budil, Sládek (58. Voráček), Kamarýt, Šlejmar – Říha (53. Kramný), Kolář, Čupr (75. Molčík), Slunečko – Viskup, Štork.
Přílohy
  • kunice - votice
    kunice - votice

Související skupiny
 
šup nahoru