Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Lety
dorost - Lety
Sedlec-Votice dorosty
Sedlec-Votice dorosty

Muži A: Klatovy - SK MARILA Votice [23.9.2006]

Datum: Neděle 24.9.2006 20:17 - aktualizováno: Pondělí 25.9.2006 15:05Zobrazeno: 1487x
4:1 (0:1)

Bez exligových kanonýrů Pavla Kuky a Horsta Siegla opět Marila venku prohrála, i když vedlapo prvním poločase jednobrankovým rozdílem. Od úvodního hvizdu se domácí lídr tabulky usadil na polovině hostů, ale do vyložené šance se nedostal a střely Janka, Zedníka a Rešetára skončily mimo Solnařovy tyče. Naopak Votičtí z ojedinělého protiútoku skórovali. Ve 22.minutě si naběhl Bareš na vysoký centr Hájka a díky důrazu překonal gólmana Mičku - 0:1. Po půlhodině hry ještě Nepivoda protáhl klatovského gólmana, který jedovku vyrazil na roh.

Ihned po přestávce domácí pokračovali v aktivní hře a hlavně si seštelovali měřidla. Obrana Votic začala chybovat, čehož Klatovští dokonale využili. Střela Sýkory ještě v brance neskončila, ale v 50.minutě se již Hanzlík po dlouhém pasu nemýlil - 1:1. Vzápětí se domácí po rohovém kopu a následné dělovce do šibenice Zedníka dostali do vedení 2:1. Rychlé góly srazily Marilu do kolen a již se nezmohla na odpor. Domácí pokračovali v náporu. V 63.minutě fauloval Janů a Kulhánek z penalty zvýšil na 3:1. Poslední hřebíček do votické rakve zasadil pět minut před koncem opět Kulhánek po centaru ze strany - 4:1.

Miloslav Kohoutek, trenér:"Zápas jsme měli velice dobře rozehraný a vedli jsme brankou Bareše. Domácí byli neškodní a nedostali se do žádné vážnější akce. O přestávce jsme upozorňovali na druhý poločas, kdy v kotli, kde bylo přes tisíc diváků, začne peklo. Upozorňovali jsme na disciplínu, na sudí, ale vše bylo marné. Domácí se do nás zakousli a pod velkou podporou rozhodčích nás zcela rozebrali. Jsem velice zklamán a jestli bude pokračovat trend rozhodčích v pískání, tak na hřiště soupeřů budeme jezdit na výlet. Během několika zápasů venku na nás bylo v klíčových momentech zapískáno šest penalt." 

Branky:
Kulhánek 2, Hanzlík, Zedník - Bareš
Rozhodčí:
Ochotnický - Čížek, Mokrusch. DS - Bohuněk Karel
ŽK:
0/3
ČK:
0/1 (80.Šedivý z lavičky)
Diváků:
1050
Domácí:
Míčka-Javůrek, Viktora, Král, Horňák, Sýkora, Rešetát, Hanzlík (83.Kotáb), Janek (87.Šlechta), Kulhánek (87.Vítovec), Zedník.
Hosté:
Solnař - Lantora, Svoboda, Janů, Baťha (55.Novák) - Hájek, Rezek, M.Budil, Nepivoda (73.Holler) - Šimáček.Trenér M.Kohoutek.
Související skupiny
 
šup nahoru