Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Krampera David - 1996
Krampera David - 1996
Sedlčany - Struhařov
Sedlčany - Struhařov

Muži A: Jiskra Třeboň - SK MARILA Votice [8.10.2006]

Datum: Pondělí 9.10.2006 13:40 - aktualizováno: Pondělí 9.10.2006 20:12Zobrazeno: 1606x
4:1 (1:1)

Sobotní Jindřichohradecký deník: Domácí debut trenéra Wolfa - "V Doubravce jsme získali velmi důležité body, ale to je již za námi. Nyní se musíme soustředit na zítřejší utkání. Z premiéry v Třeboni mám tak trochu mrazení v zádech, ale snad to dobře dopadne, uvedl Miroslav Wolf, který přišel od dorostu českobudějovického Dynama".

Pro domácí to nakonec dopadlo dobře, mrazení v zádech se po shlédnutí videa asi přenese úplně někam jinam.

Domácí se ujali vedení v deváté minutě po rohovém kopu a dorážce Tůmy. Za pět minut Budilovu střelu vyrazil z prázdné brány domácí obránce rukou, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Třeboň hrozila brejky, jenže Sedláček ani Zvěřina neuspěli. Na druhé straně Šimáčkova hlavička z malého vápna těsně minula tyč. Hosté se dočkali ve 34.minutě. Budilův centr zapadl do sítě - 1:1. V závěru poločasu měl dvě loženky Bareš. Nejprve nadvakrát nepřekonal golmana a podruhé netrefil z malého čtverce prázdnou bránu.

V 55.minutě odpískal hlavní sudí pokutový kop proti Voticím. Jeho verdiktu se divili nejen hosté, ale i domácí, kteří odcházeli od branky. Kupec penaltu proměnil, a když Hájek během dvou minut spatřil dvě žluté karty a musel pod sprchy, existovalo na hřišti už pouze jedno mužstvo. V 58.minutě se trefil parádně do šibenice Kupec, konečný stav stanovil Sedláček, který sólo zakončil střelou podél Solnaře.

Miloslav Kohoutek, trenér Votic:" První poločas jsme hráli dobrou kopanou. Jenže v tom druhém hned na začátku jsme inkasovali z vymyšlené penalty, která hráče rozhodila a domácí nás pak přehráli. Stejný scénář jako před čtrnácti dny v Klatovech."

Branky:
Budil
Rozhodčí:
Kotlár
ŽK:
0/4
ČK:
0/1
Diváků:
150
Domácí:
Skála - Kupka, Bezemek, Malý, Sláma - Kupec, Dedaj, Tůma(80.Hejl), Procházka - Zvěřina (87.Kido), Sedláček.
Hosté:
Solnař - Janů, Svoboda, Nepivoda (85.Baťha), Lantora - M.Budil, Rezek, Šimáček (72.Holler), Bareš - Siegl, Hájek. Trenér Miloslav Kohoutek.
Související skupiny
 
šup nahoru