Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost - Žebrák
Dorost - Žebrák
Memoriál J.Chudlářského - finále
Memoriál J.Chudlářského - finále

Muži A: Jiskra Třeboň - SK MARILA Votice [7.10.2007]

Datum: Úterý 9.10.2007 08:42 - aktualizováno: Čtvrtek 11.10.2007 10:56Zobrazeno: 2110x
1:0 (1:0)

 

Začátek utkání patřil domácímu Vohákovi, který třikrát pálil na votického gólmana Klímu. Votičtí se dostali k zakončení až v 17. minutě, kdy po trestném kopu Svobody hlavičkoval Siegl, ale brankář Skála byl na místě. Domácí dál byli aktivnější a po nádherné kombinaci zakončil Dadaj nad. Jediná a rozhodující branka padla ve 43. minutě. Po trestném kopu si na míč nejvýše naskočil Tůma a hlavou překonal Klímu - 1:0. V závěrečné minutě nejprve domácí Vohák z trestného kopu vyzkoušel pozornost votického gólmana a vzápětí na druhé straně Svoboda, také ze standardky, napálil míč do břevna.
Po přestávce se Votice snažily zvrátit nepříznivý stav. V 53. minutě po přihrávce Siegla pálil Svoboda těsně vedle. Ani Kounovského slabá střela neohrozila třeboňského gólmana. Další trestný kop Svobody skončil také mimo. Domácí obrana stála pevně na svých nohách a odvracela nebezpečné centry mířící do pokutového území. V 65. minutě se po rychlém brejku ocitl domácí Zvěřina sám před Klímou, ale ani on nebyl přesný. V závěru utkání se neprosadil votický Svoboda, na druhé straně Zvěřina, Pintér a Hačka.


Ivan Čabala, trenér Votic: „V první půli jsme sice pouze jednou trefili bránu, ale myslím si, že míč byl za lajnou. Rozhodčí však byl jiného mínění. Pravdou je, že jsme nehráli dobře, prvních patnáct minut jako bychom neexistovali. Poté jsme se trochu zlepšili, ale chybělo zakončení a bez střelby ze střední vzdálenosti se gól nedá. Kluci to tahali až do brány a obranu chtěli vyšachovat. Soupeř naopak zkoušel střílet ze všech pozic. Druhý poločas jsme měli ve své režii, ale opět bez zakončení. Nevím, co to s nima bylo. V závěru jsme hru otevřeli, hráli na tři útočníky a mohli i inkasovat. Škoda, alespoň na bod jsme měli."

rou,jav

http://www.fotbal-trebon.cz/

Branky:
Tůma (T)
Rozhodčí:
Malák - Šístek, Ipser DS Hamouz
ŽK:
3/1
ČK:
0
Diváků:
300
Domácí:
-
Hosté:
Klíma - Gazmend, Rezek, Horňák, Málek - Gruber, Z.Svoboda, Kounovský, Bareš (73.Daniel) - Siegl,Bartolšic (39.Slabý).
Přílohy
  • Třeboň
    Třeboň

    Domácí Hačka a Klímova klička

Související skupiny
 
šup nahoru