Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost jaro 2006 - postup do KP
Dorost jaro 2006 - postup do KP
Kolín - dorost starší
Kolín - dorost starší

Muži A: Jiskra Třeboň - SK MARILA Votice [23.5.2010]

Datum: Sobota 29.5.2010 12:36Zobrazeno: 1247x
1:0 (1:0)

Od začátku se hrál otevřený fotbal se šancemi na obou stranách. Do 20. minuty lapil votický Mašín střelu Procházky po rohu, kryl i trestný kop Hačky a hlavička Janouška po trestném kopu a únik Hačky byly zakončeny mimo brankové tyče. Na druhé straně Lukeš po rohu Waltera a o chvíli později rána Waltera skončily na rukavicích brankáře Skály. V 27. minutě přišel rozhodující moment utkání, když se po centru prosadil domácí Hačka – 1:0. V závěru poločasu zahrozil opět nebezpečný Hačka a těsně před odchodem do kabin prověřil pozornost třeboňského brankáře Skálu dalekonosnou ránou Faitl.

Ihned po přestávce střílel Borkovec po rychlé rozehrávce vedle branky. Domácí si vedení drželi a do šancí Votice nepouštěli a jen po trestném kopu Viskupa hlavičkoval Neuberg vedle. Naopak Třeboňští podnikali brejky, ale Sláma ani Houdek již skórem nepohnuli.

Skončila naše dlouhá neporazitelnost. Jsem roztrpčený a hráči možná ještě víc. Herně jsme nepropadli a soupeř potrestal naší chybu a zvítězil. Měli jsme sice po celý zápas herní převahu, ale střelecky jsme se málo prosazovali, byli jsme prostě jaloví, a to rozhodlo,“ zlobil se trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
27.Hačka
Rozhodčí:
Lerch
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:
-
Hosté:

Mašín – Viskup, Neuberg, Faitl, Bareš – M. Budil, Lukeš, Knobloch, Walter – Pohorský (61. Horváth), Borkovec (61. Rezek).

Související skupiny
 
šup nahoru