Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

trénink dorostu
trénink dorostu
TŠ

Muži A: Jiskra Domažlice - SK MARILA Votice [12.4.2008]

Datum: Sobota 12.4.2008 23:27 - aktualizováno: Neděle 13.4.2008 17:12Zobrazeno: 1766x
3:1 (2:0)

 

V první půli rozladily votické hráče výroky rozhodčích

Domažlice/ Divizní fotbalisté Marily Votice zajížděli pro body na západ Čech do Domažlic. Těch se ale nedočkali. Domácí hrající o záchranu zvítězili, když hosty rozladilo nepřesné rozhodování sudích.

V první poločase se na nerovném terénu hrál nezáživný fotbal s mnoha nepřesnostmi. Přesto se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Nejprve se prosadil po centru Bublík a před odchodem do kabin z přísně nařízené penaltě Paul.

Po přestávce se začaly Votice více tlačit před domácí branku, ale zblokovaná střela Daniela brankáře neohrozila, hlavička Málka po rohu Filingera a Bartolšicova po trestném kopu Siegla skončily mimo brankové tyče. Na druhé straně zakončil Šot brejk těsně vedle votické branky a po výletu Klímy a lobu domácích vyhlavičkoval míč z brankové čáry Málek. V 74. minutě se po rohu prosadil hlavou Šot a získal domácím tříbrankové vedení. To zmírnil v 87. minutě Rezek, když hlavičkoval po rozehraném rohu a centru Siegla do sítě.


„V prvním poločase jsme nehráli dobře, kluci nebojovali, neběhali a byli rozhození výroky rozhodčích, kteří nás k ničemu nepustili. Na to jsem je ale před zápasem upozorňoval. Navíc dostal Michal Budil dvakrát loktem (rozhodčí ani jednou nezapískal) a o poločase musel odstoupit, protože se mu motala hlava. Ve druhé půli již rozhodčí pískali normálně. Kluci začali hrát fotbal, měli jsme šance, ale nedotáhli jsme je do úspěšného konce. Na hrbolatém terénu se ale nedalo moc kombinovat. Po naší hrubé chybě jsme dostali třetí gól a v závěru se nám podařilo jen snížit. Člověk je z prohry naštvaný, ale život jde dál a musíme se soustředit na další zápasy," řekl po zápase rozladěný kormidelník Votic Ivan Čabala.



 

Branky:
Rezek
Rozhodčí:
Vlasjuk - Zeman, Špoták DS Havlíček
ŽK:
1/3
ČK:
0
Diváků:
450
Domácí:
-
Hosté:
Klíma - M. Budil (46. Slabý), Gazmend, Havlíček, Málek - Daniel (80. Honka), Filinger (67. Dohnal), Rezek, Bareš - Bartolšic, Siegl.
 
Komentář Domažlice
Přílohy
  • Arbitr
    Arbitr

Související skupiny
 
šup nahoru