Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci - Slavia Jesenice
žáci - Slavia Jesenice
žáci - Malešov
žáci - Malešov

Muži A: Jílové - SK Votice [15.3.2014]

Datum: Neděle 16.3.2014 13:49 - aktualizováno: Pátek 4.4.2014 16:21Zobrazeno: 1343x
0:2 (0:0)

FOTOGALERIE Lenky Břicháčkové

Přesilovka Voticím náramně sedla a dvakrát skórovali

Jílové – Na domácí porážku s Poříčím nad Sázavou zapomněli fotbalisté Votic a v I. A třídě přivezli všechny body z Jílové, když se trefili v přesilovce Homolka a Štork. Autor: Pavel Šimáček

Od začátku byli aktivnější směrem dopředu Votičtí a vypracovali si čtyři dobré příležitosti, ale ránu Jonszty kryl brankář Kruliš, centr Viskupa zakončil Kolář nad branku, po úniku a centru Homolky pálil vedle Podhorský a po rohu Čupra zamířil nad Budil. U domácích stála za zaznamenání jen žlutá karta pro Řípu.

Po přestávce se tlak hostů stupňoval, ale stále nenacházel to pravé – gól, když Šlejmar a Jonszta zamířili vedle. A tak podal ruku votickým hráčům domácí Dupal v 63. minutě, když podkosil Homolku a bez žlutého varování šel rovnou do sprch. Záložník hostů se za faul pomstil za devět minut, když využil hlavou přesilovku po centru Budila. Následně se i domácí probudili a Buchar a Štědroňský střelami ze střední vzdálenosti vyzkoušeli Soukupa. Hosté mohli skóre navýšit po brejkových akcích, ale klid jim dodal jen Štork, jenž se trefil po centru mezi nohy brankáře Kruliše.

„Lámali jsme Jílové celý zápas a zlomili ho až po vyloučení Dupala, který nesmyslně fauloval Kubu Homolku. Šancí jsme si vypracovali dost, a zaplať Pánbu za to, že jsme dvě proměnili. Převahu jsme měli celý zápas, domácí jen ojedinělé akce a střely ze střední vzdálenosti. Ve druhé půli jsme zvýšili aktivitu, po vyloučení dali gól a z dalších pěti stoprocentních šancí přidali jen jeden gól," poznamenal k zápasu trenér Votic Martin Bárta, jenž si trochu postěžoval na terén: „Hřiště nebylo uválcovaný a míč po něm skákal, což nám při kombinacích dělalo problémy a byla tam spousta nepřesností. Přesto jsme si s tím poradili a jsme rádi, že jsme přivezli body z venku."

Branky:
72.Homolka, 82.Štork
Rozhodčí:
Kubečka J. - Nepovím, Kubečka P.   DS Filip
ŽK:
1/1
ČK:
1/0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup – Šlejmar (89. Dušátko), Budil, Čupr, Bareš – Jonszta (83. Říha), Kolář, Podhorský, Homolka – Viskup (72. Němeček), Štork.

Přílohy
  • Jílové-Votice
    Jílové-Votice

Související skupiny
 
šup nahoru