Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Daleké Dušníky
dorost - Daleké Dušníky
MARILA - Rokycany
MARILA - Rokycany

Muži A: Hostouň - SK Votice [14.6.2014]

Datum: Úterý 17.6.2014 14:15 - aktualizováno: Pondělí 4.8.2014 11:31Zobrazeno: 1189x
1:1 (0:0)

Bareš trochu zkazil oslavy Hostouně

Hostouň - Remízou na hřišti postupující Hostouně uzavřeli svoje účinkování v ročníku 2013/2014 ve fotbalové I. A třídě, skupiny A, Votice. Nováček nakonec skončil na sedmém místě.  Autor: Pavel Šimáček

V první šanci se objevil domácí kanonýr Šilhan, ale sólo zakončil vedle. To bylo nadlouho od Hostouně vše. Sice se hrála vyrovnaná partie, ale do konce poločasu se do nebezpečných akcí dostávali jen hosté, ale Viskup a Šlejmar po odražených míčích vyslali projektily mimo Zachovu branku a Kolář pálil do tyče.

Po přestávce se hrálo podle stejných not, ale i domácí zamířili na branku Soukupa , ale ten proti střelách Tichého a Zachariáše nemusel zasahovat a ránu Šilhana pokryl ve svých rukavicích. Jenže udeřilo na druhé straně. V první vážnější příležitosti Votic se levý obránce Bareš postavil k trestnému kopu a „bílkovickou prdou" otevřel skóre - 0:1. Hosté se však dlouho neradovali a domácí si nechtěli oslavy postupu zkazit. Slanina po kombinaci ještě pálil vedle, ale Burant o chvilku později již Soukupa obstřelil a vyrovnal na 1:1. V závěru se ještě neujala samostatná akce Homolky, ani trestný kop domácího Roučka, a tak zápas skončil remízou.

Branky:
71. Burant - 68.Bareš
Rozhodčí:
Vlk Martin
ŽK:
1/0
ČK:
0
Diváků:
50
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup - Šlejmar, Budil, Dušátko, Bareš - Kramný (56. Slunečko), Kolář, Viskup, Homolka - Štork (74. Němeček), Jonszta (83. Molčík).


Přílohy
  • Hostouň
    Hostouň

Související skupiny
 
šup nahoru