Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Zíka Pavel - 1990
Zíka Pavel - 1990
dorost - Březnice
dorost - Březnice

Muži A: Hostomice - Votice [1.10.2016]

Datum: Úterý 4.10.2016 13:47 - aktualizováno: Úterý 4.10.2016 13:49Zobrazeno: 1652x
4:0 (1:0)

Hostomice – Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, zajížděly v sobotním dopoledni čtrnácté Votice, bez ženáče Zoubka, na hřiště předposledních Hostomic, kde překvapivě vysoko prohrály, když totálně nezvládly druhý poločas.

HOSTOMICE – VOTICE 4:0 (1:0)

Votice nerozjely zápas špatně, přesto v 10. minutě inkasovaly, když míč po rohovém kopu a střele tečoval T. Šebek za záda Tůmy. Následně ještě po rohu hlavičkoval Bábíček těsně vedle votické branky. Poté se do role spalovače převtělil hostující Štork, který mohl dát klidně do konce poločasu hattrick, ale v koncovce totálně zklamal, když po rohu, poté po přihrávce Písaříka zamířil vedle a nabídku Homolky poslal z bezprostřední blízkosti do náruče brankáře. Domácí kontrovali únikem a střelou Štylera nad branku. A jelikož ránu Koláře vyrazil Špicl na roh, šli do kabin veseleji domácí.

Po změně stran byli většinou na hřišti jen Hostomičtí a v 53. minutě V. Šebek prostřelil Tůmu po pasu za obranu. Hosté působili malátným dojmem, přesto je mohl dostat do hry Štork, ale neměl svůj den a po sóle zamířil do brankáře. A tak domácí v pohodě kráčeli za výhrou a ještě dvakrát překonali Tůmu. Nejprve z dorážky Kačírkem, když míč po centru srazil Šlejmar na tyč vlastní branky a dílo dokonal v závěru po rychlém brejku V. Šebek.

„První půle nebyla špatná. Po smolném gólu jsme převzali iniciativu, měli nádherné akce, ale opět ve vyložených šancích Štork zklamal. A když nedáme gól, nemůžeme pomýšlet na dobrý výsledek. Ve druhé půli nechápu, co se s mužstvem stalo. Kluci úplně odpadli, nepřihráli si, dostali se do křeče, útočná fáze neexistovala, ve všech řadách jsme propadali a soupeř nás trestal po hrubých chybách. Náš výkon nesnesl slušné kritéria a domácí si zaslouženě připsali tři body. Takhle se o body a záchranu nebojuje," zlobil se po zápase trenér Votic Martin Bárta a dodal k absentujícímu Zoubkovi. „Lukáš nám citelně chyběl, protože by vnesl do týmu bojovnost."

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
53. a 86. V. Šebek, 10. T. Šebek, 80. Kačírek
Rozhodčí:
Mucha
ŽK:
3:1
ČK:
0:0
Diváků:
85
Domácí:
soupiska
Hosté:
Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Písařík, Kolář, Kamarýt (60. Tábořík), Homolka (80. J. Kramný) – Štork, Voráček
Přílohy
  • hostomice-votice2016p
    hostomice-votice2016p

Související skupiny
 
šup nahoru