Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Policejní pohár
Policejní pohár
votice - podlesí 2015
votice - podlesí 2015

Muži A: Horažďovice - SK MARILA Votice [25.5.2008]

Datum: Čtvrtek 29.5.2008 11:07Zobrazeno: 1337x
3:2 (3:1)

 

Než se hosté rozkoukali, prohrávali o tři branky. Už ve čtvrté minutě se po domácí kombinaci ocitl v šanci Šafanda, jeho střelu gólman Klíma vyrazil a Stulíkova dorážka těsně minula bránu. Vzápětí se už domácí radovali. Po chybné rozehrávce Votic se k míči dostal Beránek a střelou k tyči rozvlnil Klímovu síť - 1:0. Za deset minut Šafanda opět střelou k tyči zvýšil na 2:0. A když Stulík vystřihl nůžky z voleje a míč skončil potřetí za zády Klímy, byli hosté na ručník. Do poločasu po přihrávce Nováka vymetl Filinger šibenici - 3:1. Po změně stran měli blízko ke zvýšení domácí, ale trefili pouze břevno. Hosté se tlačili dopředu, ale stačili pouze snížit V. Budilem na konečných 3:2.


„Dnes jsme hráli jenom sedmdesát minut. Dvacátá minuta a bylo 3:0. Kluci si snad mysleli, že se porazí sami. To nepochopím, to by snad lépe odehráli žáčkové. Do půle jsme dali kontaktní gól, hra už potom vypadala líp. Jenže otočit tříbrankové vedení soupeře není jednoduché. Musím však říci, že jsme hráli v hodně oslabené sestavě, plno zraněných a i někteří hráli se sebezapřením. Přesto si nemůžeme dovolit s takovým soupeřem prohrávat o tři branky," řekl po utkání kouč Votic Ivan Čabala.

Branky:
Filinger, V.Budil
Rozhodčí:
Ipser
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
-
Domácí:
-
Hosté:

: Klíma - Novák, Havlíček, Rezek, Honka - Daniel, Slabý (73. Baťha), Filinger, Bareš - Bartolšic (46. V. Budil), Siegl (64. Málek).

Související skupiny
 
šup nahoru