Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

B - Popovice
B - Popovice
Votice - Tachov
Votice - Tachov

Muži A: FK Tachov - SK MARILA Votice [24.10.2009]

Datum: Neděle 25.10.2009 21:20Zobrazeno: 1367x
1:1 (1:0)

Po úvodním oťukávání udeřili ve 20. minutě domácí, když Malý využil nedorozumění ve votické obrany po autu. Vzápětí mohl vyrovnat Lizák, ale trefil brankáře do hlavy. Poté zahrozili domácí střelami Brauna a Hudce mimo brankové tyče a Mašín kryl navštívenku Bezděka a v závěru poločasu i Hudce. Těsně před odchodem do kabin nastřelil votický Knobloch po centru Waltera břevno.

Po přestávce vyvinuli hosté tlak, ale Horváth hlavičkoval po centru Knoblocha do brankáře, Rezek dvakrát po přihrávkách Lizáka a Lukeš pálili mimo brankové tyče. Až v 84. minutě se Votičtí dočkali, když Knobloch s přispěním obránce vyrovnal.


„Byli jsme asi lepším mužstvem na našich kopačkách a hlavách bylo více šancí. Škoda, že jsme neproměnili šance, mohli jsme mít body všechny. Všichni Tachov vychvalovali do nebes, ale my ho hlavně ve druhé půli přehrávali,“ byl po zápase spokojený trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
Knobloch
Rozhodčí:
Vrzal
ŽK:
2/1
ČK:
0
Diváků:
?
Domácí:
-
Hosté:

Mašín - Viskup, Faitl, Neuberg, Bareš (75. M. Budil) – Knobloch, Rezek, Lukeš, Walter (88. Malina) – Horváth (80. Siegl), Lizák.

Související skupiny
 
šup nahoru