Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

První branku dal Petr Daniel
První branku dal Petr Daniel
Cola BN
Cola BN

Muži A: FK Tábor - SK MARILA Votice [6.11.2011]

Datum: Úterý 8.11.2011 16:09Zobrazeno: 1337x
1:0 (0:0)

Hlavička po rohu dostala Votice na kolena

Tábor – Na jih Čech, jmenovitě do Tábora, zajížděly čtvrté Votice. Zápas, který se musel divákům líbit, rozhodla hlavičkou domácího Rosůlka po rohovém kopu.

Autor:  Pavel Šimáček

Zápas se musel divákům líbit, hrál se otevřený fotbal z mnoha šancemi na obou stranách, ale brankáři dlouho na hřišti vládli a přiváděli útočící hráče k zamyšlení. Rozhodnutí nakonec přišlo v 74. minutě, když si na míč po rohovém kopu naskočil domácí Rosůlek a hlavou vsítil jediný gól zápasu.

Trenér Votic Ivan Pihávek po zápase smutnil. „Zápas přinesl hodně šancí na obou stranách a mohl skončit 8:8. Hlavně v první půli jsme byli nebezpečnější, ale závažnější chybu jsme udělali my a soupeř nás po závaru potrestal. Potom se domácí soustředili na obranu, měli v ní vhodné soubojové typy a už jsme ze zápasem nemohli nic udělat. Navíc nás, když jsme otevřeli hru, podržel třikrát brankář Jarda Novák,“ a povzdechl si: „Prohra nás velmi mrzí, protože mužstva ze špičky tabulky ztrácela body. Za výkon můžu hráčům poděkovat, ale fotbal se hraje na branky a tu jedinou dali domácí.“

Branky:
- 74.Rosůlek
Rozhodčí:
Mokrusch
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
120
Domácí:
soupiska
Hosté:

Novák – Viskup, Faitl, Andrejevič, Bareš – Mareš, Polodna (71. Macháček), Mojdl, Walter – Veselý, Pilík.

Související skupiny
 
šup nahoru