Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Lety
dorost - Lety
žáci starší - Říčany
žáci starší - Říčany

Muži A: FK Tábor - SK MARILA Votice [23.4.2011]

Datum: Neděle 24.4.2011 21:21Zobrazeno: 1676x
0:1 (0:0)

Novák podržel, Lizák rozhodl

Tábor – Ve 22. kola fotbalové divize A zajížděla Marila Votice na hřiště Tábora. Po bezbrankové remíze rozhodla o výsledku jediná branka z kopačky Lizáka.


Hned ve druhé minutě vytáhl ze své torny skvělý zákrok votický gólman Novák proti bombě Fořta a zřejmě to byl on, kdo má lví podíl na konečné výhře svého mužstva. Oba kouči totiž naordinovali strategii spíše neinkasovat. Navrch měly tudíž obranné valy a šancí bylo pramálo. Oba brankáři řešili jen několik méně nebezpečných projektilů.
Rozhodující moment přišel v 74. minutě. Po individuální akci Veselého a přihrávce na Lizáka si zkušený matador už s míčem poradil a umístěnou střelou rozhodl o osudu utkání.


Trenér Votic Ivan Pihávek byl po utkání spokojený. „Fotbal byl založený u obou mužstev na taktice neinkasovat. Hrálo se na jednu chybu. My jsme byli fotbalovější, soupeř zase agresívnější. Hned v úvodu nás podržel gólman Novák, my jsme měli také pár dobrých momentů. Asi v 70. minutě jsme soupeře začali trochu přehrávat a z toho pramenila jediná branka utkání. Výsledek jsme si už pohlídali. Za tři body jsme velice rádi,“ zhodnotil utkání votický kouč.

Branky:
74.Lizák
Rozhodčí:
Berka – Tikal, Janíček
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:
-
Hosté:

Novák – Řehák (52. Bareš), Faitl, Janů, Čupr – Viskup, Klimeš, Polodna, Walter (87. Říha) – P. Veselý (90. Kopřiva), Lizák.

Související skupiny
 
šup nahoru