Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dokopná jaro 2007
Dokopná jaro 2007
žáci starší v Týnci
žáci starší v Týnci

Muži A: FK Spartak MAS Sezimovo Ústí a.s. - SK MARILA Votice [2.6.2007]

Datum: Pondělí 4.6.2007 19:10Zobrazeno: 1547x
2:1 (1:0)

Po úvodní čtvrthodině zahrozili první domácí z trestného kopu, když Zelenka poslal míč těsně nad branku. O chvíli později domácí dobře zakombinovali a Veselý trefil boční síť. Domácí aktivita byla oceněna ve 22.minutě, kdy si na rohový kop naskočil osamocený Kvasnička a pohodlně hlavou skóroval - 1:0. Ve 27.minutě podnikli domácí rychlý protiútok a Solnař měl plné ruce práce střelu zlikvidovat. Po půlhodině poprvé zahrozili Votičtí, když Bartolšic unikl, zpětnou přihrávkou našel Malinu, ale jeho střelu vyhlavičkoval domácí hráč akrobaticky z brankové čáry na roh. Ve 36.minutě vyrazil Solnař dělovku a dorážku vykopl z brankové čáry Budil. Po další domácí akci se řítil Zelenka po uklouznutí Budila sám na Solnaře, ale ten jeho střelu vyrazil. Těsně před odchodem do kabin ukázal votický gólman kvality, když vyrazil trestný kop a dorážku zlikvidovala obrana.

Ve druhém poločase měli první, ale zato velkou šanci hosté, když se v 53.minutě po kombinaci řítil Bartolšic sám na gólmana Hovorku, který však byl v souboji úspěšnější. Poté převzali iniciativu domácí, ale dvě střely Zelenky Solnař kryl.V 63.minutě nepokryli hosté opět standardní situaci a po rohovém kopu Kochlöfla hlavičkoval přesně Chotovinský - 2:0. Čtvrthodiny před koncem uhasila votická obrana závar před svojí brankou. V 82.minutě Votice zápas zdramatizovaly. Obránce Janů unikl, zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Málka a ten snížil na 2:1. V závěru zápasu si již domácí výhru pohlídali.

Ivan Čabala, trenér: "V prvním poločase byli domácí lepší a po naší obligátní chybě jsme inkasovali. Po přestávce už vypadala hra z naší strany lépe, ale místo vyrovnání Bartolšicem ze sólového nájezdu jsme dostali druhý gól. V závěru jsme snížili, ale srovnat jsme už nestihli. Je to škoda, alespoň bod jsme mohli přívézt." 

BND 

Branky:
Málek
Rozhodčí:
Theimer
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
150
Domácí:
-
Hosté:
Solnař- Janů, Rezek (52.Nepivoda), M.Budil, Lantora - Malina (54.Novák), Maron (85.Daniel), Málek, Bareš - Bartolšic, Siegl.
Související skupiny
 
šup nahoru