Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Soustředění před utkáním s Čáslaví
Soustředění před utkáním s Čáslaví
Jílové - dorost
Jílové - dorost

Muži A: FK Marila Příbram dorost - SK MARILA Votice [14.7.2007]

Datum: Pondělí 16.7.2007 14:25 - aktualizováno: Pondělí 16.7.2007 20:31Zobrazeno: 1589x
4:2 (3:0)


Přípravný zápas

Hosté  hráli v prvním poločase špatně a domácí mladíci je tvrdě trestali. Již v 5. minutě  se ujali vedení z penalty. Ve 37. minutě zvýšili po centru ze strany a hlavičkovém zakončení na 2:0. Třetí zářez si příbramští dorostenci připsali pět minut před koncem poločasu, když střílený centr dorazil domácí útočník za Solnařova zády - 3:0. Votičtí hráči měli jedinou šanci na snížení, kterou jim ale darovali domácí, když stoper  zahrával „malou domů" tak šikovně, že přehodil vlastního brankáře, ale míč skončil těsně vedle.
Po přestávce vyběhlo na hřiště  jiné  mužstvo Votic, které přitlačilo dorostence na jejich polovinu a vypracovalo si řadu šancí, ovšem většinou bez gólového efektu. V 57. minutě unikl Gruber, připravil balón Pichlovi jako na stříbrném podnose, ale ten trefil jen brankáře. Za čtyři minuty zachytil Špaček „malou domů", při které zaváhal brankář a votický útočník skluzem snížil na 3:1. Vzápětí utekl příbramské obraně střelec branky, vypálil, gólman vyrazil míč před dobíhajícího Grubera, který jen sám ví, proč zamířil vedle zívající svatyně. V 73. minutě se po rychlém protiútoku ocitl sám před brankou Janů. Nepovedenou střelu brankář vyrazil a dorážku Pichla srazila obrana na roh. A tak domácí trestali. V 78. minutě využili špatného votického ofsajd systému a po sóle zvýšili na 4:1. V závěru zápasu dvakrát unikl střídající Nepivoda. Poprvé přihrál Špačkovi a dělovku gólman vyrazil na roh. Podruhé naservíroval míč Pichlovi a ten upravil do prázdné branky na konečných 4:2.
„Výsledku nedávám vůbec váhu. Noví kluci Nerad, Albánec Gazmend, Gruber a Pichl odvedli hlavně ve druhé půli maximum. První poločas byl divný a penalta na začátku ovlivnila utkání. S druhou půlí jsem již byl spokojen. Jenže jsme neproměňovali šance, a proto jsme prohráli. Jsme stále v přípravném období,"  zhodnotil utkání trenér Votic Ivan Čabala a poznamenal: „Trápí nás zranění Rezka, Michala Budila, Daniela, Hájka a Vlasty Svobody. V úterý sehrajeme zápas s Marilou Příbram B a již bych měl mít k dispozici další nové esa Zdeňka Svobodu, Klímu, Truksu, možná Bartolšice a hráče, který hrál v Bulharsku."  

 sim,jav

Branky:
- Špaček a Pichl
Rozhodčí:
-
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:
-
Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Nerad (78.Nepivoda), Janů, Gazmend, Lantora - Gruber, Málek, Slabý, Bareš - Pichl, Daniel (46.Špaček)
Související skupiny
 
šup nahoru