Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Bohemians Praha
Bohemians Praha
Jílové - dorost
Jílové - dorost

Muži A: FK Marila Příbram B - SK MARILA Votice [17.7.2007]

Datum: Čtvrtek 19.7.2007 22:49 - aktualizováno: Čtvrtek 19.7.2007 23:29Zobrazeno: 1927x
4:1 (0:0)

 

K dalšímu přípravnému utkání v letních galejích zajížděli divizní fotbalisté SK Marily Votice do Příbrami, kde změřily síly s domácím třetiligovým béčkem. Po bezbrankovém poločase rozhodli zápas Příbramští po přestávce čtyřmi góly, na který odpověděly Votice jen gólem Pichla.

V úvodní sestavě Votic se objevili všichni zkoušení hráči, brankář Klíma z Českého Brodu, Gazmend z Bohemians Praha, Nerad z Teplýšovic, Gruber z Šestajovic, Truksa (naposledy hrál ve Vlašimi) a navrátilec Bartolšic z Bohemians Praha. Největším esem hostujícího kádru se stal Zdeněk Svoboda bývalý kapitán Sparty Praha, který devět let působil v Belgii a letos se vrátil do Čech. Ten se dostal ke slovu hned v 6. minutě, kdy jeho trestný kop prosvištěl těsně nad domácí brankou. Po čtvrthodině hry převzali Příbramští aktivitu a do konce poločasu musel brankář Klíma čtyřikrát prokázat své kvality. Opět ale stejně jako proti Vlašimi zahrál příznivcům Votic na nervy, když dělal útočníkovi kličku na malém vápně. Ten mu míč vypích, ale ke štěstí hostů zamířil balón těsně vedle.
O přestávce došlo v obou mužstvech k několika střídání, která šla více k duhu Příbrami. Ve 48. minutě zahrávali domácí rohový kop a po nešťastné hlavičce hostujícího hráče skončil míč za zády Solnaře - 1:0. V 62. minutě se opět po rohu prosadil halfvolejem Brodský - 2:0. Vzápětí unikl na druhé straně Špaček a jeho centr zakončil z otočky „angličanem" Pichl - 2:1. Domácí to nerozhodilo a v 72. minutě po kombinaci zvýšili Pilíkem na 3:1 a za pět minut zavěsil z rychlého brejku Milutinovič - 4:1. V závěru měli ještě domácí dvě šance po trestných kopech, které však minuly Solnařovu branku.
„První půle byla s novými posilami dobrá, i když se kluci z počátku hledali, protože spolu hráli poprvé. O přestávce jsme vystřídali a již se projevily v naší hře nedostatky. Noví kluci budou jistě posilami, na trénincích budou mít dostatek času, aby se sehráli. Doufám, že na béčko Sparty Praha, s kterým hrajeme ve středu 25. července, budeme již v předpokládaném kádru na mistrovské zápasy a všechno bude šlapat," dodal trenér Votic Ivan Čabala k utkání a poznamenal k největší posile: „Zdeněk Svoboda sám požádal, aby mohl hrát jen poločas, protože s balónem ještě moc nedělal a potřebuje s ním více potrénovat. Je u něj vidět perfektní rozehrávka a standardní situace má v noze. Měl by u nás v nové sezoně působit."

Další přípravné utkání v neděli 22.7.07 sehrají Votice v 11,00 v Drachkově s Táborem."Na zápas již pojedou jen někteří hráči a v úterý na tréninku již rozseknu kdo zůstane v kádru," poznamenal kormidelník Votic k zužování mužstva.

sim,jav + foto JV

Branky:
vlastní, Brodský, Pilík, Milutinovič - Pichl
Rozhodčí:
-
ŽK:
-
ČK:

Diváků:
50
Domácí:
-
Hosté:
Klíma (46.Solnař) - Janů, Málek, Gazmend (57.Daniel), Nerad (16.Lantora) - Gruber, Z.Svoboda (46.Slabý), Rezek (46.Nepivoda), Bareš - Bartolšic (46.Pichl), Truksa (61.Špaček).
Přílohy
  • V Příbrami
    V Příbrami

    Nerad a Gazmend

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Klíma bezpečně

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Příbramská generalita

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Zdeněk Svoboda

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Kouzlící Bareš

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Přetlačovaná se Zdeňkem Svobodou

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Spokojená lavička hostů

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Pomohl i Radim Truksa

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Plácnou si? Zdeněk Svoboda a Milan Šedivý

  • V Příbrami
    V Příbrami

    Bude ve Voticích přeSvobodováno?

Související skupiny
 
šup nahoru