Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost porazil Union Praha
Dorost porazil Union Praha
Králův Dvůr
Králův Dvůr

Muži A: FK Marila Příbram B - SK MARILA Votice [10.2.2007]

Datum: Neděle 11.2.2007 20:34 - aktualizováno: Úterý 13.2.2007 12:22Zobrazeno: 1753x
4:0 (0:0)

Přípravné utkání na umělé trávě v Příbrami

V prvním poločase se hrála vyrovnaná partie bez vážnějších ohrožení branek. Domácí měli největší šanci změnit skóre ve 31.minutě, ale závar před brankou Votic vyřešil brankář Solnař a posléze stoper Svoboda. Hosté zahrozili jen střelou Budila po akci Kuka-Nepivoda a v závěru poločasu nedosáhl Janů na trestný kop Kuky.

Do druhého poločasu vstoupilo v dresech Příbrami sedm nových "vlčáků" a začala se na hřišti projevovat vyšší fyzická připravenost domácích. Ve 48.minutě ještě špatnou komunikaci mezi Solnařem a Svobodou domácí nevyužili, ale za čtyři minuty již Škácha otevřel skóre střelou z hranice vápna - 1:0. V 57.minutě chyboval Rezek v rozehrávce, ale Solnař střelu domácích kryl. V 65.minutě házel Budil dlouhý aut na polovině Příbrami, domácí ale míč zachytili a z rychlého protiútoku Pilík "angličanem" trestal - 2:0. Další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. V 77.minutě se po centru Pilíka na zadní tyč prosadil opět střelou od tyče Podhrázký - 3:0. Za dvě minuty upravil osamocený Řezníček po rychle rozehraném rohu na 4:0. Pět minut před koncem ještě votický Janů trefil po centru ze strany spojnici vlastní branky.

Miloslav Kohoutek, jeden z trenérů Votic:"Přípravné utkání s účastníkem ČFL doplněným pěti ligovými hráči byl pro nás výbornouzkouškou. V prvním poločase jsme domácím stačili fyzicky a byli jsme zcela vyrovnaným mužstvem. Do druhého poločasu Příbram vyměnila polovinu hráčů. Náš úzký kádr nestačil na fyzicky výborně připravené domácí borce, což se začalo projevovat i na skóre a soupeř zaslouženě zvítězil".

BND Pavel Šimáček

foto Jan Voráček

Branky:

Rozhodčí:
Škvára Eda
ŽK:
-
ČK:
-
Diváků:

Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Novák (28.Siegl), Svoboda, Janů, Lantora - Budil, Rezek, Kuka, Nepivoda (46.Dušátko), Hájek (59.Baťha) - Daniel (77.Ledvinka). Trenéři Čabala a Kohoutek.


Přílohy
  • Kuka - Siegl
    Kuka - Siegl

    V akci před brankou Kuka, Siegla si obránce doslova drží

  • Janů, Rezek, Siegl, Hájek ..
    Janů, Rezek, Siegl, Hájek ..

    Držíme střed hřiště

  • Horst Siegl
    Horst Siegl

    Málokdy mu nechal soupeř tolik prostoru

  • Akci Rezka sleduje Svoboda
    Akci Rezka sleduje Svoboda

  • Ivan Čabala a Miloslav Kohoutek
    Ivan Čabala a Miloslav Kohoutek

    Trenérská dvojka

  • Kuka, Siegl, Lantora, Dušátko ...
    Kuka, Siegl, Lantora, Dušátko ...

    Konec utkání

Související skupiny
 
šup nahoru