Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

V Příbrami
V Příbrami
MARILA - GRAFFIN
MARILA - GRAFFIN

Muži A: FK Králův Dvůr - SK MARILA Votice [21.10.2007]

Datum: Pondělí 22.10.2007 09:46 - aktualizováno: Středa 24.10.2007 22:58Zobrazeno: 2261x
0:1 (0:1)

V úvodu utkání bylo k vidění na obou stranách hodně nepřesností. Rozhodující moment utkání přišel hned v 10. minutě. To po zaváhání domácí obrany vysunul Kounovský do sóla Bartolšice, který přehodil Mojžíše - 0:1. Od tohoto momentu se hosté soustředili především na obranu, když často bránili i v devíti lidech a do útoku se vydávali jen sporadicky. Domácí se snažili tlačit do útoku, jejich snahu ale brzdilo velké množství nepřesností. I tak se ale cábelíci dostali do několika náznaků šancí. Střela Šindleáře ale byla sražena obráncem na roh a hlavička Kličky z hranice malého vápna mířila těsně nad břevno.
I v úvodu druhé půle se snažili domácí o vyrovnání. Dva náznaky šancí, ani střela Červenky ale gólem neskončily. Největší šance cábelíků přišly po hodině hry. Nejprve Fulín pěkně sklepl míč pro Dochtora, který svou střelou Klímu ve votické brance pořádně protáhl.
V 65. minutě pak po závaru zavládl v obraně hostů na několik chvil zmatek, Dochtor ale místo střely do odkryté branky nahrával obsazenému spoluhráči. Gólem poté neskončila ani střela Fulína z hranice šestnáctky. S postupem času převaha domácích opadala, hosté si s přehledem hlídali své těsné vedení, které také nakonec udrželi a odvezli si tak z půdy Králova Dvora cenné tři body.
Ivan Čabala, trenér Votic: „První poločas jsme hráli podle mých představ a to, co jsme si řekli v kabině kluci splnili. Chtěli jsme hrát ze zatažené obrany na rychlý protiútok, což se dařilo. Dali jsme rychlý gól Bartolšicem a ještě některé akce nedotáhli do konce. Domácí jsme kromě dvou příležitostí do ničeho nepustili. Ve druhé půli to již bylo z naší strany horší a dvacet minut jsme měli menší ulitu. Domácí nakopávali míče, chtěli zvrátit výsledek, ale my jsme to nakonec ustáli. Jak soupeř nedal gól, tak znervózněl. Závěr jsme si již takticky pohlídali. Před zápasem bych bral remízu. Podařilo se nám však vyhrát, což je perfektní, i když by si domácí za druhý poločas remízu zasloužili. Hraje se ale na góly, ten jsme dali my a body ze hřiště kvalitního soupeře se počítají dvojnásobně." sim

http://www.fotbal.domazlice.cz/?module=dokument&action=display_dokument&id=953 

Branky:
Bartolšic
Rozhodčí:
Navara - Černý, Dobrý Jan - DS Buša
ŽK:
2/2
ČK:
0
Diváků:
500
Domácí:
-
Hosté:
Klíma - Janů (57.Bareš), Gazmend, Horňák, Málek - Gruber (86.Novák), Z.Svoboda, Rezek, Slabý (82.Hájek) - Kounovský, Bartolšic.
Přílohy
  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Příjezd začal autogramiádou - Zdeněk Svoboda a Vlasta Svoboda se podepisovali na všechno možné

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Nástup - rozhodčí Černý, Navara a Dobrý

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Než jsme se rozkoukali, někde vespod je autor první a jediné branky Jakub Bartolšic

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Slušná mela před Klímou - brání Rezek, Bartolšic, Gazmend, Janů, Málek a Slabý

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Naše lavička s úspěšným trenérem Čabalou

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Sladká odměna pro kanonýra Kubu Bartolšice od přítelkyně

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Spokojenost - Gruber, Málek, Horňák a Šedivý

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Pusa za výkon tátovi (Zdeněk Svoboda s dcerou)

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

    Votice válí...generál Laudon...Šéďo děkujem...to bylo řevu

  • Králův Dvůr
    Králův Dvůr

Související skupiny
 
šup nahoru