Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Regions Cup Votice
Regions Cup Votice
Odložené utkání
Odložené utkání

Muži A: FK Horažďovice - SK MARILA Votice [20.5.2007]

Datum: Úterý 22.5.2007 20:36Zobrazeno: 1483x
1:2 (0:0)

Od úvodního hvizdu hlavního rozhodčího se hosté do domácích zakousli a předváděli velmi dobrý fotbal. Střely Málka po přiklepnutí Nepivody a Budila po přihrávce Marona mířily mimo domácí tyče a dělovku Rezka kryl gólman Rybár. V 11.minutě hlavičkoval Budil po trestném kopu Marona, brankář míč vyrazil a kryl i dorážku stejného hráče. Za osm minut se pěkně uvolnil Daniel, jeho dělovku zastavila tyč a dorážející Rezek mířil do náruče brankáře. V další šanci pálil Nepivoda po samostatné akci těsně vedle a po centru Marona hlavičkoval Málek do brankáře. Domácí se poprvé projevili až ve 29. minutě, ale Maroušek nezacílil mezi Solnařovy tyče. V závěrečné čtvrthodině poločasu se hosté opět tlačili před Horažďovickou branku, ale Málek střílel nad, Nepivodovu dalekonosnou jedovku kryl brankář, po úniku a centru Nováka hlavičkoval Nepivoda vedle. Domácí zahrozili jen Balouškovou střelou, kterou Svoboda srazil na roh a Aubrecht zamířil vysoko nad. Votice byly v první půli jasně lepší, ale hraje se na góly, a proto byl stav bezbrankový.

Po přestávce pokračovali hosté v aktivitě a dočkali se také branek. Dělovku Rezka po rohovém kopu Marona ještě brankář Rybár kryl. V 51.minutě jž odražený míč po dlouhém Budilově autu trefil Málek přesně do šibenice horažďovické svatyně - 0:1. Votické gól na chvíli uspokojil, domácí hru vyrovnali a v 67.minutě i skóre. Po rohovém kopu napálil Jůna odražený míč z dálky a Solnař plachtil zbytečně - 1:1. Jenže hosté si výhru nenechali vzít. Za tři minuty předvedl Maron parádní samostatnou akci zakončenou "angličanem" - 1:2. Domácí byli na kolenou a už se nezmohli na odpor. Votice měly zápas pod kontrolou a mohly i navýšit skóre. Jenže Rezek pálil nad, chytrá střela Bartolšice skončila těsně vedle, po průniku téhož hráče překopl Maron prázdnou horažďovickou branku a zase Maron po samostatné akci pálil mimo tyče.

Ivan Čabala , trenér:" Od začátku jsme soupeři nedali šanci. Podali jsme koncentrovaný, perfektní výkon bez chyb, hlavně v první půli a v poločase jsme měli vést tři čtyři nula. Bohužel jsme nedali šance. Na začátku druhé půle jsme vstřelili gól, ale bohužel po chybě domácí vyrovnali. Ztratili jsme na půlce zbytečně balón, poté byl roh a z odraženého míče jsme dostali gól. Na vyrovnání jsme zareagovali druhou brankou. Poté jsme měli tři loženky a mohli zápas definitivně rozhodnout. Je to škoda, mohli jsme si poprvé vylepšit skóre. Hlavní je, že jsme získali tři důležité body. V zápase padli tři góly, které nevidí ani v Champions lig."

Branky:
Málek, Maron
Rozhodčí:
Aubrecht - Kučka, Pešek - DS Čadský
ŽK:
0/2
ČK:
0
Diváků:
250
Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Janů, Svoboda, Budil, Novák - Maron, Málek, Rezek, Bareš - Nepivoda (66.Bartolšic), Daniel (77.Kolář).
Související skupiny
 
šup nahoru