Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Stará Boleslav - dorost mladší
Stará Boleslav - dorost mladší
semifinále
semifinále

Muži A: FK Dukla Praha - SK MARILA Votice [27.3.2010]

Datum: Neděle 28.3.2010 10:15 - aktualizováno: Čtvrtek 1.4.2010 21:36Zobrazeno: 1570x
0:0 (0:0)

Ani ve třetím zápase se hosté neradovali ze vstřelení branky. Tentokrát se však MARILE podařil získat bod a to na půdě mužstva, kterému se vstup do jarních odvet vydařil. Utkání nepřineslo příliš mnoho šancí a pokud se některý z hráčů odvážil ohrozit branku, oba gólmani si s jejich střelami hravě poradili nebo projektily mířily mimo konstrukci.

„Ze soupeře jsme měli trochu respekt, protože udělal dva dobré výsledky. Duklu jsem viděl minulý týden, a tak jsme se na ní dobře připravili. Po vyrovnaném prvním poločase jsme v tom druhém tahali za delší konec. Vytvořili jsme si dvě dobré příležitosti, bohužel bez efektu. Odjížděli jsme spíš zklamaní, že jsme nezískali tři body,“ uvedl trenér Votic Ivan Pihávek.

Juniorka s Voticemi bez branek /www.fkdukla.cz

Po dvou výhrách v úvodních jarních kolech juniorka Dukly pouze remizovala na domácím hřišti  s SK MARILOU Votice 0 : 0.

Dukla na svém hřišti přivítala SK MARILU Votice, která byla před vzájemným zápasem na 7. místě se ziskem 24 bodů, Dukla měla o 4 body méně. Po vzájemném zápase se odstup nezměnil, oba soupeři si po právu připsali po bodu.
Hosté hráli v kompaktním rozestavení 4-4-2, Dukla 4-3-3.
V utkání dvou vyrovnaných soupeřů dominovaly obranné řady a protože se nikomu nepodařilo vstřelit branku, tak se oba soupeři rozešli smírně.
První příležitost ke skorování měla Dukla, když na centrovaný míč z trestného kopu Mina si naskočil dobře  Radosta, ale na malém vápně již míč hlavou „netrknul“ a tak z možnosti vstřelit branku nic nebylo.
Ve 12. min. obdržel hostující útočník Pohorský ŽK za ostrý faul na Kučeru. V téže minutě střílel na branku Dukly útočník Lizák, ale Rada byl připraven a se střelou neměl problémy.
V 15. min. z odraženého míče vystřelil prudce z 20 m jen těsně nad branku Votic Radosta a ve 25. min. střelu Svatonského z 21 m hostující brankář Mašín kryl.
Hosté zahrozili ve 39. min. po rohovém kopu zahrávaném z pravé strany pravým záložníkem Knoblochem hlavičkou stopera Neuberga ze 7 metrů, která však skončila půl metru nad brankou Dukly.
Ve 45. min. dostal Svatonský ŽK za  faul na hostujícího pravého obránce Viskupa.

Ve druhé půli hrály Votice po větru a získaly mírnou optickou převahu, ale hned ve 48. min. dostal stoper Votic   Neuberg ŽK za faul na Přeučila.
 V 53. min. se dostal do golové šance levý záložník Votic Borkovec, ale po uvolnění z levé strany z úhlu jeho prudkou přízemní střelu ze 13 metrů Rada v brance Dukly skvěle vyrazil na roh.
V 60. min. naproti tomu Dukla přečíslila hostující obranu a po přihrávce z pravého křídla od
Přeučila na hranici velkého vápna Svatonský dlouho míč zpracovával a svoji šanci k přesnému zakončení promarnil.
Když pak votický levý záložník  Borkovec v 72. min. z dobré pozice z 12 m po rohovém kopu vystřelil metr nad branku Dukly, více již obrany na obou stranách soupeřům nedovolily a tak se oba soupeři rozešli po zásluze smírně.
Dobře rozhodoval rozhodčí Chládek s asistenty Melničukem a Terebou.

 

FK DUKLA Praha "B" - SK MARILA Votice  0 : 0

DUKLA: Rada - Hašek, Kučera, Macháček, Min - Kuba, Radosta (76'- Suchánek), Laczkovich (68'- Šrámek) - Svatonský, Přeučil, Antipov (85'- Vladyka)

Votice: Mašín - Viskup, Faitl, Neuberg, Bareš - Knobloch, Lukeš, Horváth, Borkovec - Pohorský (89'- Houška), Lizák

ŽK: 45'- Svatonský  -  12'- Pohorský, 47'- Neuberg
Rozhodčí: Chládek M. - Melničuk, Tereba                             Diváků: 60   

http://www.fotbalnews.cz/   

 

 

 

Branky:
-
Rozhodčí:
Chládek - Mělničuk, Tereba
ŽK:
1/2
ČK:
0
Diváků:
60
Domácí:

Rada - Hašek, Kučera, Macháček, Min - Kuba, Radosta (76'- Suchánek), Laczkovich (68'- Šrámek) - Svatonský, Přeučil, Antipov (85'- Vladyka)

Hosté:Mašín - Viskup, Faitl, Neuberg, Bareš - Knobloch, Lukeš, Horváth, Borkovec - Pohorský (89'- Houška), Lizák

Přílohy
  • FK Dukla Praha
    FK Dukla Praha

Související skupiny
 
šup nahoru