Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Nová akvizice v útoku – Jan Jíša
Nová akvizice v útoku – Jan Jíša
UMT
UMT

Muži A: FC Písek - SK MARILA Votice [18.8.2007]

Datum: Pondělí 13.8.2007 15:41Zobrazeno: 1851x
2:2 (2:2)
Úvod zápasu byl pro Votice z říše snů. Po střele Rezka a na druhé straně hlavičce domácího Zušťáka vedle branky hosté udeřili. V 11. minutě vysunul Málek kolmicí Bartolšice, který přehodil brankáře Poplšteina - 0:1. Za sedm minut vyslal Zdeněk Svoboda do úniku Bartolšice, který ještě před brankou našel Kounovského - 0:2. Rychlé vedení hostů domácí zmrazilo, ale ne natolik, aby je srazilo na kolena. Ve 22. minutě vyhlavičkoval Málek trestný kop mířící do branky, o chvíli později pálili domácí vedle. Po půlhodině hry vystrčili drápky opět Votičtí, když se po úniku Bareše uvolnil Kounovský, ale střelu gólman Poplštein kryl. Ve 32. minutě se domácí dočkali snížení, když centr ze strany zakončil Zušťák skluzem do protipohybu Klímy - 1:2. Ve 43. minutě bylo vyrovnáno, když centr ze strany zakončil tentokrát Pobiš - 2:2. V závěru poločasu ještě votická obrana v čele s Klímou uhasila trestný kop Písku.
Po přestávce se hrála vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách. Domácí brankář Poplštein kryl střely Bartolšice, Zdeňka Svobody i Málka po rohu. Na druhé straně hlavičkoval Pastyřík vedle. Po hodině hry fauloval Gazmend na hranici šestnáctky. Trestný kop Zušťáka vyrazil tygřím skokem Klíma ze šibenice a následný závar odvrátila obrana do bezpečí. Poslední půlhodina vyšla lépe hostům, ale střela Svobody a hlavička Bareše  mířily vedle  a hlavička Janů po trestném kopu Svobody nad píseckou branku. Rozhodnout o votické výhře mohl v 79. minutě Budil, ale jeho dělovku po kombinaci Bartolšice s Kounovským vykopl Poplštein nohou.  Domácí zahrozili jen střelou Pastyříka, která šla do rukavic Klímy a nebezpečným trestným kopem ze strany. A tak si obě mužstva body rozdělila.    
Ivan Čabala, trenér Marily Votice: „Jak rychle jsme vedení získali, tak jsme ho ztratili. Začátek jsme měli dobrý, vstřelili dva krásné góly a měli zápas pod kontrolou. Škoda, že jsme nevstřelili třetí branku, potom už by se domácí nevzpamatovali. Jenže místo zvýšení náskoku jsme po zbytečné chybě inkasovali a do poločasu soupeř srovnal po odraženém míči. Ve druhé půli jsme měli více šancí, ale třetí gól nepřišel. Domácí hrozili jen ze standardních situací. Potěšilo mě, že se gólově chytli oba útočníci Bartolšic s Kounovským. Před zápasem bych bod bral všemi deseti, ale po utkání jsem zklamán, měli jsme vyhrát."

sim,jav-BND

 

Branky:
32.Zušťák, 43.Pobiš - 11.Bartolšic, 18.Kounovský
Rozhodčí:
Mokrusch - Hajšman, Kříž         - DS Špak
ŽK:
3/3
ČK:
0
Diváků:
530
Domácí:
Polplštejn - Legdan, Pastyrik, Kostka, Malý, Šácha, Holan /80.Trantina/, Pobiš, Zušťák (K), Červenka, Pšenička/46.Moravec/.
Hosté:
Klíma - Janů, Horňák, Gazmend, Málek - M.Budil (82.Slabý), Rezek, Z.Svoboda, Bareš - Bartolšic(88.Daniel), Kounovský.
Související skupiny
 
šup nahoru