Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

AFK Kolín - dorost starší
AFK Kolín - dorost starší
Ivan Čabala
Ivan Čabala

Muži A: FC Graffin Vlašim - SK MARILA Votice [11.7.2007]

Datum: Středa 11.7.2007 22:00 - aktualizováno: Pátek 20.7.2007 09:54Zobrazeno: 2092x
0:0 (0:0)
Přípravné utkání

 

První poločas přinesl řadu šancí, hlavně na straně Vlašimi, ale do sítě se ani jeden střelec netrefil. Po přestávce upadla hra do průměru, a i když měli domácí více ze hry, branky se diváci nedočkali.

Domácí nastoupili v jiné sestavě než v neděli proti béčku Příbrami. „Hráči se vrátili po dovolených a již se to přiblížilo ke kádru, který by měl být k dispozici do třetí ligy," dodal ke změnám v sestavě trenér Zdeněk Hašek. K již zkoušeným hráčům Zavadilovi a Škramárovi přibyl slovenský záložník Juraj Škutka z Nitry. „Škutka přišel jako náhrada za zraněného Stejskala, který půjde na operaci s kolenem. Všechny hráče si u nás zatím necháme až do sobotního turnaje v Havlíčkově Brodě," řekl ke zkoušeným hráčům vlašimský kouč a pokračoval: „Musíme si sundat růžové brýle a podívat se pravdě do očí, současný kádr na třetí ligu nemá. Jsou zde mladí hráči, kteří jsou šikovní, budou se rozvíjet, ale musí se s nimi více pracovat. Mužstvo se musí nutně posílit a zkušené hráče, kteří minimálně již soutěž hráli. Musíme již jít do kvality a ne do kvantity," ukázal Hašek, kteří hráči Vlašimi chybí.

Votice z minulé sezony nastoupily s nově zkoušenými hráči brankářem Klímou z Českého Brodu, obráncem Neradem z Teplýšovic, Multinovičem z Bohemians Praha, záložníkem Grubrem a útočníkem Pichlem z „Rosických" Šestajovic. Do mužstva se zapojili i dorostenci Slabý a Špaček. „Nováčci mě vůbec nezklamali. Všichni se snažili i dorostenci odehráli utkání na dobré úrovni. Uvidíme, jak se budou všichni jevit po určité zátěži," dodal trenér Votic Ivan Čabala k novým tvářím ve votickém mužstvu.

První šanci neslané nemastné úvodní dvacetiminutovky „obstaral" votický brankář Klíma, který se vydal na výlet v kličkované přes dva hráče, Truksa mu ale balón vzal, ale střela z dvaceti metrů do prázdné brány byla tečována na roh. Ve druhé polovině poločasu si mužstva vypracovala několik šancí, ale bez gólového úspěchu. Na vlašimské straně vyzkoušel Vořechovský dvakrát pozornost Klímy, Černík po trestném kopu Vebra, Truksa z dvaceti metrů technickou střelou a Vořechovský po centru Ondřeje Průchy mířili mimo votické tyče. Největší šanci na vlašimské straně měl ve 36. minutě Jiří Petrů, ale po krásném vysunutí Šilhavého a neméně pěkným centrem Vebra pálil k překvapení všech z malého vápna vysoko nad. Votice si vypracovaly obrovskou příležitost ve 20. minutě, když po chybě Petrů uniknuvší Gruber na penaltě našel osamoceného Daniela, který pálil jen do rukavic Skácela a dorážka Pichla skončila vedle. O chvíli později ještě důrazný Gruber zahrál špičkou kopačky a míč jen těsně minul vlašimskou svatyni.

Po přestávce vyběhla mužstva s řadami změn a na úrovni zápasu se to velmi projevilo. Souhra vázla a šance jen Vlašimské přišly až v závěru. Jenže Zavadilovu ránu po přihrávce Škramára vyrazil Klíma, Škramár po špatné rozehrávce Klímy trefil jen rukavice votického brankáře, Jíšovo bodlo skončilo nad, a stejně dopadla i hlavička Šilhavého. Nejvíce diváky zaujaly dvě dosti drzé (trenérům stávají hrůzou vlasy na hlavě) Klímovy kličky Jíšovi na malém vápně.

„Po jednom tréninku mě kluci nezklamali a není jim co vytknout. Škoda jen, že se zranil Tomáš Hájek, který rychle rozehrával standardku a natáhl si sval," zhodnotil zápas trenér Votic Ivan Čabala.

„Vytvořili jsme si více brankových příležitostí, z toho čtyři vyložené. Neproměnění pramení z únavy, protože hráči jsou ve velké zátěži a někteří to nestačí tak rychle vstřebat. Je to složitá situace a jsme v začarovaném kruhu. Když zatížíme hráče, tak je tam znát únava, když nebudeme trénovat, tak hráči nebudou mít potřebnou úroveň na kvalitu soutěže. Přesto musíme trénovat a připravit se na soutěž," dodal kormidelník Vlašimi Zdeněk Hašek k utkání .

Benešovský deník (sim) + foto JV

Branky:
-
Rozhodčí:
Mareš Petr - Jeništa, Voříšek
ŽK:
0
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:
I.poločas: Skácel - Švec, Šilhavý, Černík, J.Petrů - Vebr, Růžička, Škuta, O.Průcha - Vořechovský, Truksa. II.poločac: Fajfrlík - Vosický, Šilhavý, Černík, O.Průcha - Zavadil, Růžička, Škutka, Švec - Jíša, Škramár.
Hosté:
Klíma - Janů , Gazmend,Nepivoda, Lantora - Gruber, Rezek, Málek, Bareš - Daniel, Pichl. Střídali: Hájek, Nerad, Slabý, Špaček.
Přílohy
  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

  • Vlašim - Votice
    Vlašim - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru