Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

první trénink na umělce
první trénink na umělce
dorost - Březnice
dorost - Březnice

Muži A: FC Bzová - SK MARILA Votice [8.5.2007]

Datum: Čtvrtek 10.5.2007 09:05Zobrazeno: 1632x
2:1 (2:0)

 

Krajské derby začali lépe o záchranu bojující domácí. V 9. minutě pronikl útočník Bzové do votického vápna, po kontaktu s Rezkem upadl. a kopal se pokutový kop, který Štěch bezpečně proměnil - 1:0.  V  19. minutě  se po rohovém kopu nejlépe ve vápně zorientoval Říha a zvýšil na 2:0. Poté se hosté probudili, ale střela Nováka po rohu Marona prosvištěla nad bzovskou svatyní, po kombinaci střílel Maron vedle, z centru Nepivody pálil Siegl z voleje nad, stejně dopadl Malina po trestném kopu Marona. Největší šanci na snížení měl ve 43. minutě osamocený Novák po přihrávce Málka, ale přestřelil domácí branku. Bzová zahrozila jen Aghlem těsně vedle a trestným kopem, který Solnař zlikvidoval.
O přestávce vyměnil trenér Votic Čabala dva hráče. Za Nepivodu a Budila přišli na zelený pažit Hájek a uzdravený Bareš. Hosté začali být aktivnější. Nejprve pálil Maron z trestného kopu vedle svatyně Bzové. V 54. minutě stejný hráč vyzkoušel brankáře Bezkočku, který nadvakrát střelu zlikvidoval.  V 67. minutě se řítil Hájek sám na domácího gólmana, kterého přehodil, ale s ním i branku. Hosté byli nadále aktivní, ale domácí si dvoubrankové vedení pečlivě hlídali. To jim zůstalo i po dělovce Maliny. V 78. minutě podnikli domácí rychlý protiútok do otevřené votické obrany, ale šanci Kovaříka stačil Solnař včasným vyběhnutím zlikvidovat. Vzápětí Ehl v dobré příležitosti zakončil slabě. V 88. minutě unikl Ehl, jeho sólo však Solnař vyrazil na rohový kop. V poslední minutě se dočkaly branky i Votice. Po faulu Šimůnka na Bareše upravil z pokutového kopu na konečných 2:1 Maron.    

  
Ivan Čabala, trenér Votic:
„Propadli jsme na celé čáře, jak herně, tak nasazením. Nevím proč, dopolední čas na to nemohl mít vliv. Na tréninku s klukama promluvím a zjistíme, kde byla chyba. Nezachytili jsme první poločas. O přestávce jsem vystřídal dva hráče a malinko se naše hra díky Hájkovi a Barešovi rozhejbala, vypracovali jsme si šance a v závěru z penalty snížili. Mužstvo jsem ještě tak špatně hrát neviděl. Bzová udělala za celé jaro bod a teď porazila nás. Kluci si mysleli, že přijde výhra sama, a to se krutě zmýlili."

sim/lj 

Branky:
Maron
Rozhodčí:
Hudeček
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
250
Domácí:
-
Hosté:
Solnař - Janů,Svoboda, Rezek, Novák (68.Bartolšic) - Malina, M.Budil (46.Hájek), Málek, Maron - Siegl, Nepivoda (46.Bareš).
 
Související skupiny
 
šup nahoru