Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

rezerva - Vrch. Janovice
rezerva - Vrch. Janovice
B-Teplýšovice
B-Teplýšovice

Muži A: DUKLA Praha B - SK MARILA Votice [27.5.2012]

Datum: Neděle 3.6.2012 09:00 - aktualizováno: Neděle 3.6.2012 09:19Zobrazeno: 1244x
5:0 (3:0)

 http://www.fkdukla.cz/

Marila nepřežila kanonádu

Praha – V 27. kole fotbalové divize zajížděly páté Votice na pražskou  Julisku, kde je čekalo desáté béčko Dukly Praha. Hosté přijeli v nekompletní sestavě a na výsledku se to projevilo až příliš krutě.

Těžký debakl si odvezla votická Marila. Začátek ale patřil hostům. Ve druhé minutě po standardce Čupra se k míči  dostal Haas, ale trefil pouze gólmana Tetoura. Za dvě minuty  Faitl našel dlouhým pasem Budil, který sám před gólmanem mířil vedle. Poté převzali otěže zápasu domácí a dvěma brankami krátce po sobě se ujali vedení. Do poločasu Pražané přidali ještě třetí gól a hosté byli na ručník. V podobné režii se odehrál i druhý poločas. Zápas pečetil střelecky disponovaný Kotlík, který z penalty dovršil hattrick.

Trenéru Votic Ivanu Pihávkovi nebylo po utkání moc do zpěvu: „Špatně poskládaná sestava. Je nás málo, museli nastoupit kluci z béčka, kteří den před tím hráli s lídrem I.B třídy Poříčím nad Sázavou. Soupeř byl po všech stránkách lepším týmem a trestal nás z kolmých náběhů. Do poločasu jsme už třikrát inkasovali, a když jsme se po změně stran snažili o zkorigování výsledku, tak jsme po rychlých brejků propadli."

Branky:
17.,  39. a 70. (PK) Kotlík, 14. Čapek, 62. Svoboda
Rozhodčí:
Novák – Vít, Slavíček
ŽK:
1/3
ČK:
0
Diváků:
100
Domácí:
soupiska
Hosté:

Související skupiny
 
šup nahoru