Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

B - Sedlčany
B - Sedlčany
dorost - Jílové
dorost - Jílové

Muži A: Český Krumlov - SK MARILA Votice [18.9.2011]

Datum: Pondělí 19.9.2011 12:47Zobrazeno: 1694x
0:5 (0:4)

 

MARILA nadělovalaČeský Krumlov – V dalším kole fotbalové divize zajížděly Votice na jih Čech do Českého Krumlova. Po jednoznačném průběhu utkání vysoko vyhrála / Deník P.RoubíčekHosté začali aktivně a v šesté minutě Čupr vyzkoušel pozornost domácího gólmana. Za dvě minuty po pasu Veselého křížnou střelou do šibenice otevřel Pilík votickou střelnici. Ve 13. minutě po faulu na Polodnu zvýšil z penalty Walter. Ve 30. minutě kopali hosté druhou desítku, tentokrát byl úspěšným exekutorem Veselý. Čtvrtá branka padla po hlavičce Polodny, kterou si domácí hráči srazili do vlastní brány. V poslední minutě po kombinaci Čupr, Walter, Pilík posledně jmenovaný se ocitl sám před gólmanem, ale ten stačil jeho střelu vyrazit na roh.
Ve druhém poločase se v šanci střelecky neprosadil Divíšek, ale na následnou dorážku Polodny domácí gólman již nedosáhl. V závěru zápasu se domácí dvakrát ocitli v nadějné příležitosti, ale Novák byl na místě. Stejně tak měli další příležitosti hosté, ale další branky už nepadly.
„Výsledek hovoří za vše. Povedl se nám začátek. Byli jsme vhodně posíleni klukama z Příbrami. Soupeř byl bojovný, ale trochu mu chyběla kvalita. Ve druhém poločase trochu polevila koncentrace a už jsme vstřelili pouze jednu branku. Splnili jsme povinnost a s výsledkem jsme spokojeni,“ zhodnotil utkání trenér Votic Ivan Pihávek.

 

Branky:
8. Pilík, 13. Walter (pen.), 30. Veselý (pen.), 34. a 69. Polodna.
Rozhodčí:
Houdek
ŽK:
2/0
ČK:
0
Diváků:
220
Domácí:
soupiska
Hosté:
Novák – Šorna, Faitl, Andrejevič (61. Kvída),, Divíšek (75. Bareš) – Viskup (66. Djuketič), Čupr, Polodna, Walter - Pilík, Veselý.
Související skupiny
 
šup nahoru