Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dorost starší - Týnec
Dorost starší - Týnec
MARILA - Rokycany
MARILA - Rokycany

Muži A: Černolice - SK Votice [13.6.2015]

Datum: Pondělí 22.6.2015 12:43 - aktualizováno: Pondělí 22.6.2015 12:47Zobrazeno: 1727x
3:3 (1:2)

Černolice - Páté místo ve fotbalové I. A třídě nakonec udržely Černolice, i když po většinu času s Voticemi výsledkově tahaly za kratší konec provazu.

ČERNOLICE – VOTICE 3:3 (1:2)

Do zápasu vstoupily lépe Votičtí a ve 20. minutě vedli 2:0, když se nejprve trefil kanonýr Štork z dorážky po střele Čupra a následně rozvlnil síť druhý votický útočník Němeček. A to ještě střely Viskupa a Slunečka kryl brankář Rozum. Domácí se oklepali ze šoku, dvakrát Šilhavý a Pavlis ještě zařízení netrefili, ale Rott „rybičkou" v závěru poločasu po centru Podlešáka již Tůmu prostřelil – 1:2.

Po přestávce pokračovali domácí v tlaku za vyrovnáním, ale Podlešák pálil mimo branku a Šilhavého ránu vyrazil Tůma. Po hodině hry, ale udeřilo na druhé straně – centr V. Budila, vrátil Jonszta zpětnou hlavičkou před branku, kde byl Viskup a ten si již věděl rady – 1:3. Domácím ale gól nepodrazil nohy a Pavlis, Franěk a Kocián vyzkoušeli pozornost votického gólmana. Když už se zdálo, že černolický tlak hosté ustojí, přišel na řadu „žolík" Baroch, který přišel v 77. minutě na plac a v 84. a 88. minutě přetavil dvě nabídky ve vyrovnání.. nejprve zakončil kombinaci a poté se trefil hlavou po centru. V závěru ještě rozhodčí odpískal na domácí penaltu, kterou ale následně odvolal, a tak se na stavu 3:3 již nic nezměnilo.

„Před zápasem se nám rozpadla obrana, ve které zbyl jen Kuba Šlejmar, navíc se ve druhé půli ještě zranil Molčík. Zápas to byl ale dobrý a hrálo se nahoru dolů. Jen škoda, že jsme dvoubrankové vedení v závěru neudrželi. Výhra by nás dostala před Černolice na páté místo," posteskl si po zápase trenér šestých Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
84. a 88. Baroch, 40. Rott – 13. Štork, 20. Němeček, 62. Viskup
Rozhodčí:
Sandev
ŽK:
2:2
ČK:
0:0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:
Tůma – Říha, Molčík (77. Kolář), Šlejmar, Slunečko – Kramný (57. V. Budil), Čupr, Viskup, Jonszta – Němeček, Štork
Přílohy
  • černolice-votice il.foto
    černolice-votice il.foto

Související skupiny
 
šup nahoru