Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci - Kolín
žáci - Kolín
Votice B - Úročnice
Votice B - Úročnice

Muži A: Cerhovice - Votice [18.9.2016]

Datum: Pondělí 19.9.2016 11:08 - aktualizováno: Pondělí 19.9.2016 11:12Zobrazeno: 1628x
2:0 (0:0)

Cerhovice – Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, zajížděly Votice, po pohárovém postupu přes Poříčí nad Sázavou, do Cerhovic. Tam ale dojely na neproměňování šancí a domácí je v závěru ztrestali.

CERHOVICE – VOTICE 2:0 (0:0)

V prvním poločase drželi hru pevně ve své moci hosté, dostávali se i do šancí, ale dojeli na jejich neproměňování. Kamarýt po standardních situacích třikrát hlavičkoval, ale dvakrát netrefil branku a jednou zamířil do náruče brankáře, na střílený centr Štorka nedosáhl na zadní tyči klouzající Zoubek. Domácí až v závěru poločasu hlavičkovali nebezpečně Fulínem.

Ihned po přestávce vyrazil domácí brankář s námahou tečovanou střelou Zoubka, aby vzápětí pálil Štork těsně vedle. Poté Štork po závaru nedotlačil míč do sítě. Domácí přežili tlak hostů a od 70 minuty byli velmi nebezpeční. Ránu Křikavy po brejku vyrazil Tůma, následně se dvakrát z jedné akce rozezvučela konstrukce votické branky. V 81. minutě se již Cerhovičtí radovali, když si střelu Fulína po rohu srazil Sládek do vlastní branky. V závěru zápasu ještě zbytečně fauloval Šlejmar a Cibulka upravil z penalty na 2:0.

„Odehráli jsme dobrý zápas, bojovnost a nasazení nemůžu klukům vytknout, ale bohužel jsme neproměnili sedm brankových příležitosti, z toho pět v prvním poločase. A pokud je nedáme, nemůže pomýšlet na úspěch. Soupeř měl větší štěstí, a proto vyhrál," uvedl po zápase skleslý kouč Votic Martin Bárta, který pochválil i trojici rozhodčích: „Bylo to excelentně řízené utkání, musím před ženskými smeknout."

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
81. Fulín, 89. Cibulka (z PK)
Rozhodčí:
Navrátilová
ŽK:
3:3
ČK:
0:0
Diváků:
115
Domácí:
soupiska
Hosté:
Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Kamarýt (71. Písařík) – V. Budil (53. J. Kramný), Zoubek, Tábořík (83. Voráček), Homolka – Štork
Přílohy
  • cerhovice-votice2016p
    cerhovice-votice2016p

Související skupiny
 
šup nahoru