Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

tréninky
tréninky
Zvěstov
Zvěstov

Muži A: Admira Praha - SK MARILA Votice [17.8.2008]

Datum: Neděle 17.8.2008 21:19 - aktualizováno: Čtvrtek 21.8.2008 22:54Zobrazeno: 1976x
1:4 (1:1)

Marila pokračuje ve čtyřgólové kanonádě

Praha/ Marila Votice se po vítězství v prvním kole divize A podruhé představila v Praze, tentokrát se střetla s Admirou. Po poločasové remíze se ve druhé části rozstřílela a opět si připsala čtyřbrankové vítězství. Autor: Petr Roubíček

Hosté měli raketový úvod. Už ve 2. minutě po ose Bartolšic, Horvát dostal ideální přihrávku Svoboda a ten zkušeně uklidil míč do branky - 0:1. Na druhé straně se dvakrát ocitl v šanci domácí Kubice, ale votický gólman Ducheček byl proti. Ve 25. minutě po Svobodově rohu neprotlačil Bartolšic nadvakrát míč přes ležícího gólmana Kudrnu do sítě. V závěru poločasu se po dlouhém autu dostal míč k Jehličkovi a jeho rána skončila v síti - 1:1. Po změně stran měli míč častěji na kopačkách Votičtí, ale jejich převaha se projevila brankově až v poslední čtvrthodině. V 76. minutě po nadýchaném centru Svobody a přisunutí Bartolšicem se hlavou prosadil Bareš střelou od tyče do brány - 1:2. Za čtyři minuty utekl Bareš, nahrál Bartolšicovi, který přehodil gólmana. Ten ho fauloval a šel předčasně pod sprchy. Svoboda se z penalty nemýlil. V poslední minutě běžel Bartolšic zcela sám na náhradního brankáře, ale mířil vedle. V nastavení střídající Rezek našel Horváta a ten s přehledem dovršil na 1:4.

„Po rychlé úvodní brance jsme se přizpůsobili hře domácích, nakopáváním míčů a byli jsme v závěru půle potrestáni. Po změně stran jsme využili kombinační schopnosti hráčů a zřejmě i lepší kondicí jsme se brankově prosadili v závěru utkání,“ uvedl trenér Votic Ivan Pihávek.

http://www.fkadmira.info/ - FOTKY a článek

Branky:
Svoboda 2, Bareš, Horváth
Rozhodčí:
JelíneK
ŽK:
4/2
ČK:
1/0
Diváků:
250
Domácí:
-
Hosté:

Ducheček - Budil (59. Daniel), Gazmend, Horňák, Málek - Malina, Svoboda, Lukeš, Bareš - Horvát (93. Houška), Bartolšic (90. Rezek).

Přílohy
  • Admira
    Admira

Související skupiny
 
šup nahoru