Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Strakonice - Votice
Strakonice - Votice
Přípravky - turnaj Votice
Přípravky - turnaj Votice

Muži A: Votice - Všenory [27.8.2016]

Datum: Středa 24.8.2016 13:09 - aktualizováno: Pondělí 5.9.2016 15:48Zobrazeno: 1604x
1:2 (1:1)

Votice – Ve fotbalové I. A třídě, skupině A, Votice prohloubily krizi, když doma prohrály se Všenorským SK a mají po třech kolech jen bod.

VOTICE – VŠENORSKÝ SK 1:2 (1:1)

Trápení Votic v nové sezoně ještě více podpořila 16. minuta, kdy J. Kučera přeloboval po pasu za obranu vyběhnuvšího Tůmu. Domácí se poté na chvíli vzpamatovali a k vyrovnání jim pomohl dlouhý aut M. Budila a teč Sládka. V závěru poločasu ještě brankář Tůma vyrazil trestný kop Svátka.

Po přestávce ve velkém vedru šance nepřicházely a za zmínku stála jen střela Slunečka, který po přihrávce Říhy přepálil branku. Rozhodnutí přinesla 79. minuta, kdy po ruce M. Budila proměnil Štumpf penaltu. Závěrečné standardní situace Votic vyrovnání nepřinesly.

„Celý týden kluci makají, baví se na trénincích fotbalem a přijde zápas a jsou v křeči. Začátek byl ještě dobrý proti Všenorům, které mají ve svém středu i ligové hráče. Poté se nedomluvili Sládek s Michalem Budilem a dostali jsme gól. Hosté následně jen nakopávali míče dopředu a my jsme po standardce vyrovnali. Ve druhé půli se hrálo mezi šestnáctkami a už to vypadalo na pentle. Jenže jsme udělali nešťastnou penaltu po ruce a dostali gól. V závěru jsme měli standardky, ale v zakončení si nevěříme. Naše hra není dobrá, útočníci se nedostávají do šancí, není ani podpora z druhé vlny a těžko se dostáváme před branku. Jako, kdyby nám v našem stroji chybělo kolečko. Nemůžu říct, že by kluci nechtěli, nebojovali, ale nemáme nikoho, o koho bychom se mohli v rozhodující fázi opřít," vzdychá trenér Votic Martin Bárta, který má chuť v příštím kole pomoci týmu na hřišti: „V sobotu vyběhnu za béčko a v neděli za áčko," dodává s úsměvem.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
34. Sládek – 16. J. Kučera, 79. Štumpf (z PK)
Rozhodčí:
R. Svoboda
ŽK:
3:2
ČK:
0:0
Diváků:
80
Domácí:
Tůma – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Homolka, Zoubek, Tábořík, Slunečko – Štork, Voráček (61. Kamarýt)
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-vsenory2016p
    votice-vsenory2016p

 
šup nahoru