Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci - Malešov
žáci - Malešov
S Divišovem
S Divišovem

MARILA se Spartou remizovala

Datum: Neděle 24.7.2011 11:24 - aktualizováno: Neděle 31.7.2011 13:37Zobrazeno: 1844x

Marila se Spartou remizovala

Chotýšany – Ve sportovním areálu v Chotýšanech, kde mělo druholigové béčko Sparty Praha soustředění, skončil zápas s divizní Marilou Votice nerozhodně.

 

Autor: Pavel Šimáček

Sparta Praha B – Marila Votice 1:1

Sparťané do zápasu vlétli jako uragán, točili Votické jak na kolotoči, ale bez gólového efektu. „Na začátku na nás soupeř vlítnul, neměli jsme čas se ani rozkoukat a měli obrovské problémy s jejich nasazením a rychlostí. Bylo vidět, že je Sparta na herním soustředění, na rozdíl od nás, kteří ještě nabíráme fyzickou kondici a odehráli jsme těžký čtvrteční zápas s Kladnem,“ řekl k pomalejšímu rozjezdu votický trenér Ivan Pihávek.

Po dvaceti minutách Votice hru vyrovnaly a v závěru poločasu udeřily po centrech Waltera. Nejprve střelu šestnáctiletého Maška vyrazil brankář Nguen, aby vzápětí Polodna „rybičkou“ otřenou o břevno, dostal Marilu do vedení.

Chvíli po přestávce hlavičkoval votický Kvída do břevna sparťanské branky. Po hodině hry, rozkouskované častými střídáními, se ke slovu dostali i Pražané. Velkou šanci Nádeníčkovi, který ještě na jaře působil ve Vlašimi, zlikvidoval Planický, který si poradil i samostatným únikem reprezentanta do 17 let Juliše. Přesto se Sparta dočkala srovnání, když po rychlé akci a centru, uklidil míč do sítě Mac Hong Guan.

„Výsledek odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Sparta byla sice fotbalovější, ale šancí jsme měli oba stejně,“ zhodnotil zápas Pihávek a dodal: „Ve druhém poločase dostali šanci i další hráči, hlavně mladíci potřebující získávat zkušenosti. Zápas nám tak přinesl, to, co jsme očekávali.“

Do utkání opět naskočili i Chorvaté Andrejevič a Djuketič, ten ale odehrál jen 20 minut, poté pro zranění odstoupil. „Poranil si po kontaktu s protihráčem koleno a nemohl se rozeběhnout. Snad to nebude nic vážného,“ doufá trenér a chválil si oba mladé hráče: „Jsou to devatenáctiletí kluci, kteří přinesli do mužstva novou krev a mohli by být přínosem.“

Branky: 65. Mac Hong Guan – 43. Polodna. Poločas: 0:1.

Marila Votice: Novák (60. Planický) – Šorna, Faitl (46. Andrejevič), Kvída, Čupr (60. Říha) – Viskup (60. Pazderník), Krameš (46. Doležal), Walter, Polodna (78. Bareš), Bareš (46. Djuketič, 75. Krameš) – Mašek (46. Haas).

Od pondělí do pátku absolvuje Marila Votice herní soustředění v Domažlicích, v sobotu odehraje Ondrášovka cup v Kolíně. „Beru na soustředění sedmnáct hráčů, kteří již by měli být v kádru. Zaměříme se na práci s míčem a chceme, aby se hráči více poznali,“ zná jasný plán soustředění Ivan Pihávek.

 

Přílohy
  • Se Spartou v Chotýšanech
    Se Spartou v Chotýšanech

Související skupiny
 
šup nahoru