Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Březnice - Votice
Březnice - Votice
Nový Knín - dorost
Nový Knín - dorost

FK Příbram dorost - SK MARILA Votice

Datum: Neděle 31.1.2010 19:00 - aktualizováno: Neděle 31.1.2010 19:05Zobrazeno: 1530x

Votický trenér Pihávek se zlobil na práci obrany

Příbram – Ani ve druhém přípravném zápase na jarní část divizní sezony fotbalisté Votic nevyhráli, když odešli z příbramské umělé trávy poraženi od místního ligového dorostu.

Autor: Pavel Šimáček


1. FK Příbram dorost – Votice 2:1

V prvním poločase měly Votice více ze hry, vypracovaly si více šancí, ale Horváthovu střelu po kombinaci kryl gólman, Faitlova hlavička po trestném kopu Horvátha zamířila vedle a dělovku Waltera po odraženém míči gólman vyrazil. Když už Horváth dopravil balón do sítě po centru Bareše, tak byl v ofsajdovém postavení a gól neplatil. Domácí zahrozili hlavičkou po rohu vedle a střelu po rychlém brejku kryl Mašín.

Po přestávce se pokračovalo v zaběhnutém režimu. Hosté se tlačili před branku Příbrami, ale dělovka Lukeše i hlavička Lizáka, po přihrávkách Horvátha, se mezi brankové tyče nevešly. A tak udeřilo na druhé straně, když v 58. minutě utekl domácí útočník po dlouhém nákopu votické obraně a přehodil Mašína – 1:0. Vzápětí nastřelil hostující Lukeš břevno a dorážku Siegla kryl gólman. Votice se tlačily za vyrovnáním, ale Budil pálil vedle a Siegl po přiklepnutí Knoblocha poslal míč do rukou brankáře. V 75. minutě zahrávali Votičtí roh, ale po rychlém brejku do otevřené obrany podruhé inkasovali – 2:0. O chvíli později orazítkovali domácí po chybě obrany břevno. V 87. minutě Siegl po kolmici Knoblocha snížil na 2:1. Vzápětí mohl Budil vyrovnat, ale nastřelil pouze tyč.

„Máme problémy s defenzivou. Ivan Faitl s námi ještě netrénoval, poprvé nastoupil i Michal Budil a trošku nám to mezi nimi skřípalo, za což nás dorost potrestal dvěma góly. V první půli jsme byli jasně lepší než soupeř, ale nevyjádřili jsme to góly. Po vystřídání již neměla naše hra ve druhé půli takovou kvalitu. Byla to hra trošku na náhodu a již neměla takový spád. Přesto jsme si vypracovali šance, nastřelili tyč a břevno, ale soupeř nás potrestal ze dvou brejků, když došlo k nedorozumění v naší obraně,“ zlobil se trenér Votic Ivan Pihávek.

Velké posuny v mužstvu nenastaly. Na půlroční hostování přišel z Vlašimi Pavel Borkovec a z Bohemians Praha se vrátil Ivan Faitl.

„Jsem rád, že se nám podařilo mužstvo udržet. Hledáme ale vhodné posílení do obrany a ještě hráče do ofenzivy. Oslovili jsme kluby z vyšších soutěží a uvidíme, jak to dopadne,“ čeká trenér na „hotové“ hráče, kteří by ihned zapadli do týmu.

Naopak z podzimního kádru chybí Neuberg a Gazmend. „Neuberg začal přípravu s béčkem Slavie Praha a jsou z něho nadšení, v jakém stavu od nás přišel a co předvádí za fotbal. Jenže se bohužel zranil a ještě za Slavii neodehrál žádný zápas. Rozhodnutí, zda–li zůstane ve Slavii padne asi za čtrnáct dní, až odehraje nějaký zápas a jestli se vejde do jejich užšího kádru. Gazmend je po operaci křížového vazu v koleni a teď je v rehabilitaci,“ vysvětlil nepřítomnost dvou hráčů Ivan Pihávek, který rehabilituje po operaci kyčle.

Branka Votic: 87. Siegl. Poločas: 0:0.

SK Marila Votice: Mašín – Viskup, Faitl, M. Budil, Bareš (60. Subič) – Borkovec (46. Houška), Rezek (34. Knobloch), Lukeš, Walter (46. Siegl) – Lizák, Horváth.

Přílohy
  • SK MARILA
    SK MARILA

 
šup nahoru