Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

V marném souboji Martin Jonszta
V marném souboji Martin Jonszta
B - Trhový Štěpánov
B - Trhový Štěpánov

Druhé vítězství v turnaji

Datum: Neděle 13.1.2008 21:23 - aktualizováno: Sobota 19.1.2008 11:17Zobrazeno: 1644x
Utkání, s místy až brutálním soupeřem, dotáhli naši do vítězného konce.

SK MARILA Votice - Sokol Královice 4:2 (2:1)

Soukup - Novák (74.Baťha), Gazmend (33.Kolář), Rezek, Málek - Daniel (60.Slavík), Slabý, Filinger (66.Neuberg), Bareš - Siegl, Bartolšic.

Branky: Filinger, Siegl, Rezek (P), Bartolšic.

Praha/ Divizní fotbalisté Marily Votice sehráli druhý zápas na zimním turnaji na umělé trávě Čechie Uhříněves se Sokolem Královice. Po výhře nad Sázavou 7:0 si proti účastníku pražského přeboru připsali do tabulky další tři body, které však byly těžce vybojované, když Královice hrály velmi tvrdě až brutálně, což zraněními odnesli Gazmend a Filinger. Ušetřen nezůstal ani Horst Siegl, který si ze zápasu odnesl zranění v obličeji.


Utkání bylo od začátku v režii Votic, které se však nemohly prosadit gólově. Královice vyrukovaly na soupeře s tvrdou až záludnou hrou, která přinesla ovoce ve 37. minutě, když Veselý překonal po rohu Soukupa - 0:1. Votickým ale vyšel závěr poločasu, když nejprve Filinger a poté Siegl otočili stav na 2:1.
V úvodu druhé půle pokračovalo divizní mužstvo v aktivní hře ze závěru poločasu. V 53. minutě proměnil Rezek penaltu po faulu na Bartolšice a za čtyři minuty sám Bartolšic upravil na 4:1. Tvrdě hrající Královice v závěru uzavřely Černým skóre na 4:2. „Kluky jsem upozorňoval, že je to mančaft, ve kterém jsem hrál a trénoval a bude se chtít na nás vytáhnout. Trenér Královic si posbíral z okolí nejlepší hráče a chtěl za každou cenu vyhrát. Přesto jsme hráli na jednu bránu. Soupeř se zatáhnul, ale hrál sprostě, na což doplatil Gazi. Než jsme se vzadu srovnali dostali jsme gól po rohu a oni řvali a skákali jako by vyhráli Ligu Mistrů. Kluci ale stále hráli dobře a z několika šancí jsme soupeřovu tvrdost umlčeli čtyřmi góly. Čekal jsem vyhecovaný zápas ze strany Královic, ale ne tak tvrdý, na což doplatil ještě zraněním Tylinger," zlobil se po zápase trenér Votic Ivan Čabala.

 

Ostatní výsledky:

Cholupice - Kamenice 7:6

Sázava - Dubeč 0:4

 

Uhříněves - ČAFC 1:1

Hostivař - Říčany 2:6

Kbely - Týnec 0:7

 

Průběžné pořadí ve skupinách:

1.sk. Votice, Dubeč, Cholupice ...

2.sk. Týnec, Uhříněves, ČAFC ...

 

 

 

Přílohy
  • Votice - Královice
    Votice - Královice

    Poslední do hry naskočil Radek Baťha
    foto /jav/

Související skupiny
 
šup nahoru