Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Odešel kamarád
Odešel kamarád
Kosmonosy - dorost mladší
Kosmonosy - dorost mladší

Dorost: Sokol Teplýšovice - SK MARILA Votice [29.8.2009]

Datum: Pondělí 31.8.2009 10:46 - aktualizováno: Středa 2.9.2009 13:45Zobrazeno: 1865x
3:5 (2:3)

Na mistrovské utkání do Teplýšovic přijelo mužstvo MARILY s devatenácti hráči, přesto však trenér Baťha 4 hráče do zápasu nominovat nemohl.
Průběh tohoto utkání začal velmi rychle. Již v první minutě prvního poločasu se dostal do dvou šancí Voráček, když nejprve nedokázal proměnit v gól přihrávku Dvořáka, avšak o několik sekund později po výborné nahrávce do uličky od Šedivého se již nemýlil - 0:1. Od té doby až do 19 minuty byl  zápas v režii domácích, kteří dokázali fotbalově potrestat chyby ve votické obraně a obrátit tak utkání na 2:1. Hra se potom přesunula do středu hřiště, kde se nedařilo ani jednomu z mužstev tolik kombinovat. Ve 25. minutě přišla chvíle Homolky, který z rohového kopu poslal nekompromisně hlavou míč do branky, a domácí se nestačili divit - 2:2. Poté se oba týmy snažili ještě do poločasu vstřelit branku, avšak z několika standardních situací branku ohrozit nedokázali. Těsně před koncem prvního poločasu přišel s odpovědí na hru Teplýšovic opět Homolka, který si krásným sólem prošel velké vápno a po několika chybách obrany dokázal potrestat střelou z úhlu - 2:3. Za takového stavu se nakonec o půli odcházelo do kabin.
Do druhého poločasu nastoupil celek MARILY se dvěma změnami v sestavě, ze hřiště odešel Hruška se Šedivým, a místo nich nastoupili dva mladíci Wegschmied a Bauer. Ze začátku měli více šancí na nohou hosté, když Homolka, Voráček a Otradovec stříleli těsně nad branku. Vše vyústilo hlavičkou Sládka z rohového kopu, který se s přehledem trefil za záda domácího brankaře - 2:4. A jak už to v Teplýšovicích bývá zvykem, druhý poločas a zejména posledních 20 minut je zápas hodně vyhrocený. V 70. minutě se domácím podařilo snížit z chumlu před brankou na rozdíl jedné branky - 3:4, a od té chvíle se votičtí museli hodně snažit, aby znovu neinkasovali, protože jednoznačně více sil mělo bezpochyb mužstvo domácích. I přesto se v 88. minutě rozhodlo o dělbě bodů, když Voráček z kroku poslal lobem míč přes obranu, kde se skvěle zorientoval Dohnal a rozhodl tak definitivně o tom, že si Votice přivezly z Teplýšovic výhru 3:5.  

benesovský-denik /výsledky-dorostů-benešovska

Branky:
Homolka 2, Voráček, Sládek a Dohnal
Rozhodčí:
Hocek
ŽK:
0/1
ČK:
0
Diváků:
30
Domácí:
-
Hosté:
Dvořák - Říha J., Bursík, Sládek, Otradovec - Šedivý (Wegschmied), Homolka, Dohnal, Dvořák Jiří (Boukal) - Hruška (Bauer), Voráček.

připraveni:  Říha L., Váňa, Bradáč, Procházka a Holub.

 
Přílohy
  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    U míče David Šedivý

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Hlavička Sládka (2) šla těsně nad

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Ondra Otradovec se připravuje na trestný kop

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Homolka v letu srovnává hlavou na 2:2

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Voráček a střelec utkání Homolka

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Poslední branka utkání - Wegschmied(15), Dohnal(8) a Voráček

  • Teplýšovice - dorost
    Teplýšovice - dorost

    Před koncem ještě bráníme - Bauer(14)na zemi, přibíhá Boukal, rozhodčí Hocek píská ...

Související skupiny
 
šup nahoru