Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci starší - U.Janovice
žáci starší - U.Janovice
Úterní trénik
Úterní trénik

Čekají nás Strakonice

Datum: Sobota 1.5.2010 00:08Zobrazeno: 1178x

SK Marila Votice (3.) – SK Strakonice 1908 (5.), Divize, sobota 17 hodin, trenér Votic Ivan Pihávek:

„Po výhře v Benešově jsme si odfoukli a jsem rád, že pokračujeme v dobré sérii bez inkasované branky (pět zápasů), což je znát i na uvolněnější atmosféře v kabině a na trénincích. Na Strakonice se nám docela daří, ale každý zápas je jiný. Víme, že produkují bojovný až agresivní styl hry, který rozbíjí soupeřovu kombinaci. Vzadu se snaží hrát na nulu a pokud to jde, udeří ze standardních situací. Dávají hodně gólů z penalt, takže jsou dobří asi i v útoku. Zdravotní stav hráčů je v relativním pořádku. Budeme hrát svojí hru, tak abysme vyhráli. Změnám v sestavě ani moc nemůže dojít, nejenže kluci hrají dobře, ale také máme úzký kádr a na lavičku chodí dorostenci. Čekáme těžký zápas a je možné, že bude mít stejný scénář jako s Doubravkou, kdy soupeř přijel jenom bránit. Musíme se na to připravit, zkusit dát rychlou branku, aby soupeř musel více otevřít obranu a nám se lépe útočilo.“

Statistiky hráčů SK Marily Votice a SK Benešov po 22. kole.

Bilance: 44 – 18 – 9 – 17, skóre 61:55.
Branky: 59, průměr na zápas 1,3 gólu.
Kanonýři: 8 – Horváth (Votice), 6 – Knobloch (Votice), 5 – Walter (Votice), Veselý (Benešov), 4 – Doseděl, Chomát (oba Benešov), Lukeš (Votice), 3 – Lizák, V. Pohorský (oba Votice), Turek (Benešov), 2 – Neuberg (Votice).
ŽK: 8 – Žák (Benešov), 6 – Horváth, Rezek (oba Votice), 5 – O. Štěpán (Benešov), 3 – Prikner, Turek, Havlíček, Křivohlavý, Veselý, Zoubek (všichni Benešov), Walter, Mašín, Lizák, Bareš (všichni Votice), 2 – Neuberg, Knobloch, Borkovec, Viskup, Lukeš (všichni Votice), Doseděl, Knotek (oba Benešov).
ČK: 1 – Rezek, Neuberg (oba Votice), Doseděl (Benešov).

 
šup nahoru