Úterý 16.7.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Votice - Struhařov
Votice - Struhařov
votice - hostomice
votice - hostomice

Béčko vyhrálo v Sedlci-Prčici

Datum: Pondělí 10.3.2008 08:39 - aktualizováno: Pondělí 10.3.2008 08:41Zobrazeno: 1492x

Hattrick Tomáše Hájka poslal Sedleckoprčické do kolen

Sedlec-Prčice/ K přípravnému fotbalovému utkání si po soustředění pozval účastník I. B třídy Sokol Sedlec-Prčice mužstvo okresního přeboru béčko Marily Votice a překvapivě prohrál, když jim Tomáš Hájek vstřelil hattrick /Deník-sim/

SOKOL SEDLEC-PRČICE 2
MARILA VOTICE B 4


V prvním poločase se lépe pohybovali Sedleckoprčičtí a díky samostatné akci Milana Lukáše a po zpětné přihrávce a následném zakončení Tomášem Davídkem se dostali do dvoubrankového vedení. V závěru poločasu ale chyboval nestárnoucí Zdeněk Pištěk, Hájek mu míč vypíchl a po sóle snížil na 2:1.
Po přestávce překvapivě vládli na hřišti Votičtí. Nejprve střídající Homolka po centru vyrovnal a poté Hájek dvěma trefami uzavřel na konečných 2:4.

„První půli jsme hráli, tak jak bych si představoval v mistrácích. Potom udělal stoper chybu a soupeř snížil. Do druhé půli jsem pustil čtyři kluky z béčka, nastal chaos v obraně, soupeř byl lepší a vstřelil nám tři góly," dodal k utkání trenér Sedlce-Prčice Jan Vodňanský.


„Byl to vyrovnaný zápas. V první půli nás domácí přehrávali a ve druhé jsme byli lepší mi, měli jsme i štěstí a dali více gólů," řekl k utkání spokojený kouč votického béčka Luděk Budil.


Branky: M. Lukáš, T. Davídek - Hájek 3, Homolka. Poločas: 2:1.


Sedlec-Prčice: Ryšavý (46. Dařena) - Hedvik (T. Pištěk), Drahota, M. Lukáš (46. Trnobranský), Z. Pištěk st. (46. Šetina) - Müller, L. Pištěk, J. Lukáš - Mára, T. Davídek.

Votice B: Kopecký - Kuneš, Baťha, Dušátko, Šlejmar - Hájek, Kolář, Pohan, P. Soukup (46. Homolka) - V. Budil, Milan Jonszta).

Související skupiny
 
šup nahoru